Gunhild Stordalens kjempespøk – se nærmere på bildet av Petter

scanpix

På ferie

Ekteparet Stordalen tar seg for tiden et velfortjent pust i bakken. På søndag la Gunhild ut et bilde fra Saint-Tropez. Sammen med dette bildet fortalte hun også at de endelig er i mål med boka om henne selv – de har holdt på med denne i to år nå.

Under ser du et bilde Gunhild Stordalen har lagt ut på Instagram. Her ser man tydelig at hun er i gang med å bruke neglelakken flittig. Man ser også at det er noen mannebein i bildet, og disse tilhører naturligvis selveste hotellkongen Petter Stordalen.

Sammen med bildet forteller Gunhild at hun og mannen er på ferie, og at hun hadde lyst til å gjøre «noe ekstra» for sin sovende ektemann. Hun tuller også med at det er «fare for» at han faktisk vil like lakkede tånegler. I samme innlegg får man en sniktitt på et bilde til, da av det ferdige resultatet. Mye tyder på at Gunhild Stordalen selv er svært så fornøyd med dette påfunnet.

Her er ekteparet Stordalen med matchende føtter:

Skjermbilde / Instagram

Det er så godt å se at disse to holder humøret oppe og at de har denne flotte humoren seg i mellom. De er virkelig en inspirasjon for oss alle. Tenk bare på den kampen Gunhild har gått gjennom, og så klarer hun likevel stå oppreist med rett rygg, smile og le, og ikke minst jobbe hardt for det hun brenner for.

Nå synes jeg vi skal dele denne artikkelen videre for å hylle kjærligheten, humoren og gleden! Husk at et smil og en liten dose latter alltid kan gjøre dagen litt bedre.

Exit mobile version