Haddy N’jie deler avsløring om ekteskapet med Trond Giske: «Det var aldri…»

Forholdet mellom Haddy N’jie og Trond Giske ble kjent sommeren 2014. Da var hun 35 år og Giske var 47.

Ni år senere er de to fortsatt et par og er blitt foreldre til to jenter. Giske har på sin side datteren Una fra et tidligere forhold.

LES MER:

Artikkelen fortetter under bildet.

Tidligere har NRK-profilen fortalt i podkasten «Summa Summarum» at det var viktig at hun og Giske traff hverandre sent i livet. For hadde de møttes tidligere ville de trolig ikke blitt sammen, understrekte hun.

– Det var veldig viktig at vi traff hverandre såpass sent i livet. Hadde vi møtt hverandre da jeg var 25 år, hadde vi nok nesten ikke likt hverandre en gang. Vi hadde vært så langt fra hverandre, uttalte hun da.

LES MER: Desta Marie Beeder deler gledelig beskjed: «Vi er…»

Foto: Berit Roald / NTB

Haddy N’jie: – Var aldri drømmen

I et nytt intervju med God kveld Norge åpner N’jie seg opp om forholdet til ektemannen Trond Giske.

Der forteller NRK-profilen om hvordan livet endret seg drastisk da hun møtte Giske. N’jie hadde nemlig aldri en plan om å verken gifte seg eller stifte familie.

Men da Trond dukket opp i livet hennes var det gjort. knappe fem år senere giftet de seg i tradisjonsrike omgivelser i Nidarosdomen i Trondheim. Njie hadde to forlovere, sin manager Linn Halstensen og NRK-profil Ingrid Gjessing Linhave.

Det ble et storslått bryllup med mange gjester. Noe aldri Haddy hadde sett for seg, skal vi tro henne rett.

– Det var aldri drømmen min. Verken hvitt bryllup eller barn eller noe som helst. Jeg er glad i å jobbe, lese og skrive. Jeg ville være i fred og drive med det, forteller hun. Før hun legger til:

– Så traff jeg en blid trønder som ville ha hvitt bryllup i en stor kirke, og masse barn. Plutselig havner man et helt annet sted.

Hun er takknemlig for at hun møtte han sent i livet, og at ting ble som de ble.

– Hvis man finner rett hylle så faller plutselig ting på plass. Helt annerledes enn du hadde tenkt, men allikevel veldig, veldig fint, forteller N’jie til TV 2.

LES MER: Jakten-Ronny og kjæresten avslører fantastisk nyhet: «Gleder oss skikkelig»

Foto: Ned Alley / NTB

Så herlig!

Lik gjerne denne posten på Facebook og del den videre.