Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix og Instagram / Helene Olafsen / Skjermdump

Helene Olafsen fyller 30 år i dag: Deler herlig bilde

Det er ikke bare kongen som har bursdag i dag. Helene Olafsen fyller også år – og tallet er rundt.

I dag blir den populære programlederen 30 år, og det markerer hun ved å legge ut et bilde på Instagram.

Etter suksessen, og seieren, i Skal vi danse, ble Helene Olafsen sammen med dansepartneren Jørgen Nilsen. Sammen venter de barn og de har forlovet seg.

For en drøy måned siden delte Helene Olafsen noen ord om graviditeten på Instagram, hun avslørte da at paret venter en gutt. På tidspunktet var det 8 uker igjen til termin – med andre ord nærmer det seg nå med stormskritt.

Deler herlig bilde på 30-årsdagen

På selveste 30-årsdagen deler Helene Olafsen nå en ny graviditetsoppdatering – et bilde som viser frem gravidmagen.

«30 ass. Sånn ser det altså ut. Festen holdes i magen x antall dager til ende, men det skal tas igjen utenfor seinere🏄🏻‍♀️😄 Uendelig takknemlig for de fine menneskene rundt meg, helsa og utømmelige utfordringer. Gleder meg til dette tiåret! .. og ikke minst til å få #grampsunit-sticker på brettet neste sesong☕️🏂 💨», skriver Helen Olafsen på Instagram i dag.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Gratulerer så mye med den store 30-årsdagen, Helene! Du er en fantastisk programleder som stråler av godt humør. Lik og del hvis du er enig.

Bruk gjerne kommentarfeltet vårt til å sende Helene en gratulasjon, og ta deg ikke minst tid til å ønske henne lykke til. Fødselen er rett rundt hjørnet!