Foto: Skjermdump/ Instagram/@heleneolafsen

Helene Olafsens ærlige erkjennelse – nye beskjeden om forholdet med Skal vi danse-Jørgen: «Begynner å gå utover…»

Årets sesong av «Skal vi danse» er halvveis, og forrige lørdag var det programleder Selma Ibrahim (28) og proffdanser Santino Mirenna (29) som måtte forlate konkurransen.

Seerfavoritten har rullet over norske skjermer i en årrekke, dette er nemlig den 19. sesongen av programmet.

Programmet ledes av Helene Olafsen (33) og Anders Hoff (47).

Anders Hoff ble nok kjent for de fleste gjennom humorgruppen «Raske menn», og har ledet «Skal vi danse» siden 2017, mens Helene Olafsen er tidligere snøbrettkjører og leder sin andre sesong.

LES OGSÅ: Sjokkendring i Skal vi danse – aldri skjedd før: «Brutalt»

Begge foreldrene i «Skal vi danse»-sirkuset

Helene Olafsen var selv med i «Skal vi danse» i 2017 hvor hun vant sammen med sin dansepartner, nå samboer og kjæreste, Jørgen Nilsen (33). Etter «Skal vi danse» oppstod det søt musikk mellom duoen – i dag har de barna Louie (3) og Lilli (1) sammen.

Siden begge to medvirker i årets «Skal vi danse»-sesong er det ikke vanskelig å forstå at kabalen kan være vanskelig å legge opp for paret.

Saken fortsetter etter bildet.

Rapperen Myra Tucker og dansepartner Jørgen Nilsen sammen med programlederne Helene Olafsen og Anders Hoff. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Til Nettavisen erkjenner hun at det ikke går opp.

– Det begynner å gå utover litt dagligdagse ting. For eksempel skittentøykurven. Også glemmer vi at vi skulle kjøpe brød til matpakka i morgen, og litt sånne ting. Så det er mye vi glemmer underveis om dagen, innrømmer Olafsen til avisen.

Armer og bein til tross – Olafsen synes det er litt gøy også. Faktisk mer praktisk for henne i forhold til hvordan det er utenfor en «Skal vi danse»-sesong.

– Jørgen reiser jo veldig mye til vanlig. For når han ikke er med på «Skal vi danse» så jobber han to uker på og to uker av, så for meg er jo dette uansett bedre, forklarer hun.

Avhengig av hjelp

For å få kabalen til å gå opp får de god hjelp av familien hver helg.

For programleder-makker Anders Hoff er ikke familiekabalen i helgene en like stor utfordring. Han har jo bare en kone og ett barn på ti år. Men man kan bli litt lei «Skal vi danse» også.

Saken fortsetter etter bildet.

Helene Olafsen , Anders Hoff
Foto: Thomas Andersen / TV 2

– Det blir mye «Skal vi danse»-prat, og det går egentlig gjennom hele uka. Det er telefoner hele tiden, og det skjer noe hele tiden. Så jeg merker jo at de kanskje vil snakke om noe annet hjemme, og ikke bare «Skal vi danse», sier Hoff til Nettavisen.

Vi kan godt forstå at det er vanskelig å få alt til å gå rundt. Da er det godt å vite dette bare er for en periode. Varme klemmer til dere.

LES OGSÅ: