Foto: Javad Parsa / NTB/ skjermdump/ Instagram/ @helenespilling

Helene Spillings hjerteskjærende ord – deler trist beskjed

Helene Spilling (26) kjenner vi som en av proffdanserne i «Skal vi danse».

Hun er en av de som virkelig har briljert på parketten. I 2021 tok hun seieren med dansepartner Simon Nitsche, i 2020 danset hun seg til en andreplass sammen med Nathan «Nate» Kahungu.

I årets sesong havnet hun på en tredjeplass med Aleksander Hetland.

Det er med andre ingen tvil om at Spilling er svært dyktig på det hun gjør.

Vanligvis må vi vente til neste «Skal vi danse»-sesong for å se proffdanserne igjen. Men i år har kanskje flere fått med seg at Spilling er å se skjermen også nå i adventstiden.

Hun er nemlig en av deltakerne NRKs «24 stjerners julekalender», og allerede på nyåret dukker hun opp i et nok en realitykonkurranse – «Mesternes mester».

LES OGSÅ: Aleksander Hetlands hjertevarmende meddelelse til Helene Spilling – etter SVD-exiten: «Akkurat deg…»

Artikkelen fortsetter under bildet.

Helene Spilling
Foto: Javad Parsa / NTB

I et nytt intervju med Se og Hør åpner stjernedanseren opp om at det er «skummelt og litt rart» og skulle vise seg fra en litt annen side.

Samtidig er hun opptatt av å vise at ikke alt er like perfekt som det kan se ut til på parketten i «Skal vi danse», der deltakerne er pyntet fra topp til tå.

Helene Spilling åpner opp om en tøff fortid

Helene forteller at hun har slitt med både depresjon og spiseforstyrrelser. Og at det hele startet da hun flyttet til Litauen bare 20 år gammel for å jobbe med dans.

– Jeg bodde i Litauen i to og et halvt år, og grunnen til at jeg flyttet hjem derfra var på grunn av depresjon og litt spiseforstyrrelser, sier Spilling til Se og Hør, og utdyper:

Jeg flyttet dit helt alene og hadde ingen venner eller familie der. Jeg hadde liksom ingen rundt meg, så jeg ble veldig ensom. Og så mistet jeg farfar mens jeg bodde der, noe som ikke hjalp så mye. I tillegg var det en del konflikter med partner og sånne ting, så det lå liksom ikke til rette.

LES OGSÅ: Aleksander Hetland avslører sivilstatus i ny beskjed: «Nå har jeg…»

Til tross for at 26-åringen slet holdt hun det gående og hun ble værende i Litauen i to år.

Jeg valgte å bli der hver eneste dag, det å fortsette å være der var et valg jeg tok – selv om jeg ikke hadde det bra og det kanskje hadde vært bedre for meg å flytte hjem. Men det er opp til meg og det er mitt ansvar å ta vare på meg selv og passe på at de menneskene rundt meg er bra for meg, forteller hun.

Selv om tiden i Litauen har satt sine spor, angrer hun ikke på oppholdet i dag. Nettopp fordi det ga hun så mye karrieremessig og fordi hun vokste som menneske.

Takk for at deler din historie Helene, det er det nok mange som finner støtte i. Vi heier på deg.

Del gjerne denne artikkelen på Facebook og legg igjen en kommentar til Spilling du også.

LES OGSÅ: Nedslående beskjed for Marte Olsbu Røiseland