Foto: Berit Roald / SCANPIX

Inger Lise Rypdals avslørende ord om kjærligheten

Inger Lise Rypdal fyller 70 år i desember. Dette har hun bestemt seg for å feire med tre show på Edderkoppen i Oslo. I dag var hun gjest i God Morgen Norge, for å prate om bursdagen, feiring og hvordan det blir å fylle 70.

Samtidig kom hun med noen nye og avslørende ord om kjærligheten.

Fikk spørsmål om kjærligheten

Vår Staude intervjuet i dag Inger Lise Rypdal i God Morgen Norge. Etter at de hadde snakket litt om bursdagsfeiringen som står for tur, og om andre show Inger Lise Rypdal skal ha, kom de inn på kjærligheten.

Da Vår Staude spurte artisten rett ut hvordan det er med kjærligheten, svarte Inger Lise Rypdal følgende:

– Den er så fin atte!

Vår Staude fikk så bekreftet at artisten fremdeles er sammen med 11 år yngre Kjetil Swierstra Bie. Det var i august 2015 det ble avslørt at de hadde blitt et par. Ifølge Se og Hør skal de ha møtt hverandre gjennom TV 2s artistgalla i mars det samme året.

Foto: Berit Roald / SCANPIX

Bor ikke sammen

Men Inger Lise Rypdal kunne i dag også avsløre noe annet om forholdet sitt. Selv om de har vært sammen i fire år, bor de fremdeles hver for seg.

– Vi bor ikke sammen, uttalte hun og la til:

– Vi trives med det begge to.

Hun forklarte avgjørelsen med at de begge liker å ta et dypdykk inn i ulike prosjekter, og at begge synes det er en god ordning slik de har det nå, med å bo hver for seg.

Inger Lise Rypdal er en fantastisk artist og det er helt utrolig at hun snart fyller 70 år. Hun holder seg virkelig godt!

Nå er jeg spent på hvor mange som gir en tommel opp til den folkekjære artisten?

Del gjerne artikkelen videre også, slik at flere får med seg dette. Det er nok mange som ønsker å se showet hun skal ha i forbindelse med 70-årsdagen.