Foto fv: Instagram og Terje Bendiksby / NTB scanpix

Ingrid Bjørnov måtte avlyse turneen på grunn av kreften i 2018 – nå er hun endelig ferdig

Ingrid Bjørnov (55) er en av våre kjæreste artister og har blitt satt stor pris på siden hun slo gjennom med Benedicte Adrian på slutten av 1970-tallet med popduoen Dollie de Lux.

Siden den gang har hun holdt det gående med konserter, turneer og opptredener – men i januar 2018 måtte hun avlyse flere konserter og turneen «Steinway to Heaven», da hun ble nødt til å intensivere kreftbehandlingen.

Hun hadde allerede operert i 2017, men fikk dessverre beskjed om at kreften hadde spredd seg.

På tross av den forferdelige sykdommen kom hun seg raskt tilbake på scenen. Allerede sommeren 2018 var Bjørnov tilbake i rampelyset.

I høst gjenopptok hun turneen «Steinway to Heaven», for å avslutte det hun påbegynte før kreften spredte seg.

Og på søndag avsluttet hun turneen ved Bakkenteigen Kulturhus, like ved Horten.

«Så var det over. Emosjonell sistekveld Steinway to Heaven i går. Takk for dansen», skriver Ingrid Bjørnov fra Instagram-profilen sin søndag.

Nesten to år senere har Bjørnov fullført det hun startet. Man kan tydelig se at hun er rørt og lykkelig på Instagram-bildet hun delte søndag.

55-åringen har fått beskjed om at kreftsykdommen hennes er kronisk, men den er under kontroll. Hun blir jevnlig behandlet med immunterapi for å holde kreften i sjakk.

Les også: Ingrid Bjørnovs beskjed: «Kjære allverden…»

Hun har kommet tilbake fra sykdommen og viser tydelig hvilken sterk kvinne hun er! Det varmer hjertene våre å se deg slik❤️