Foto: Instagram

Ingrid Bjørnov med ny oppdatering som varmer hjertet

Ingrid Bjørnov er en artist mange i Norge har et nært og kjært forhold til. 55-åringen har holdt det gående siden begynnelsen av 1980-tallet, da hun slo gjennom i popduoen Dollie de Luxe, med Benedicte Adrian. Hun er full av pågangsmot og lever fortsatt turnélivet i 2019, og har ingen planer om å stoppe.

Men i begynnelsen av 2018 gav hun beskjed om at hun måtte avlyse deler av turneen «Steinway to heaven» på grunn av kreftbehandling.

Hun hadde allerede blitt operert for kreft sommeren 2017, men i januar 2018 kom Bjørnov med beskjeden om at kreften hadde spredd seg og at hun måtte avlyse de kommende konsertene, på grunn av mer intensiv behandling.

Siden den gang har hun delt mange nyheter på sosiale medier, som også har holdt fansen oppdatert.

Fullfører det hun påbegynte

Men sommeren 2018 gjorde hun comeback, og har opptrådd jevnlig siden.

Den sterke, folkekjære, kvinnen kom seg gjennom den tøffeste delen av kreftbehandlingen og for øyeblikket underholder hun mennesker rundt om i Norge med den avsluttende delen av akkurat «Steinway to heaven».

Hun fullfører det hun påbegynte, noe som gjør oss rørte og glade.

Hennes nyeste oppdatering på Instagram handler også om at det ikke er lenge igjen av den berømte turneen.

Ny turné

«Siste fire dager med Steinway To Heaven. Seperasjonsangsten rir», er noe av det Bjørnov skriver fra Instagram-profilen sin.

Den herlige damen fra drabantbyen Oppsal er snart ferdig med turneen som skulle ta henne rundt to år å fullføre. Nå har hun bare fire dager igjen.

Og ikke nok med det – hun skal påbegynne en ny turné med visesangeren Øystein Sunde neste år. Den fantastiske duoen skal turnere langs store deler av Norge, men har fortsatt fått flere forespørsler om å arrangere flere konserter rundt om i landet, da etterspørselen er stor.

Bjørnov fikk beskjed om at kreftsykdommen hennes er kronisk, men sykdommen er under kontroll. Bjørnov mottar fortsatt immunterapi jevnlig.

Nå deler vi denne artikkelen for å hylle Ingrid Bjørnov som fullfører det hun startet – Vi synes du er sterk og en herlig artist❤️