Ingrid Bjørnovs nye ord om sykdommen

Den folkekjære artisten Ingrid Bjørnov har det siste året kjempet hardt mot kreften. Dette har hun hele tiden vært åpen om. Derfor jublet selvsagt fansen da hun annonserte at hun skulle ha flere konserter – både i sommer og utover høsten.

Tidligere i september meldte hun at hun nå slutter i radioprogrammet Herreavdelingen, som hun har vært en del av i 19 år. Bjørnov sier at hun har tatt dette valget på grunn av helsetilstanden sin – hun kan ikke jobbe like mye som før.

I kveld gjester hun Lindmo, og i den forbindelse uttaler hun seg ytterligere om sykdommen.

Oppdaterer alltid fansen

Det er nok sjelden at artister og kjendiser er så gode til å oppdatere fansen sin, som det Ingrid Bjørnov er. Dette er det norske folk selvsagt veldig fornøyde med.

Også i forkant av «Lindmo» brukte Ingrid Bjørnov sosiale medier til å annonsere besøket. Hun ga også bort noen billetter til fans som gjerne ville sitte i publikum. Det tok ikke lang tid før folk ytret ønske om å kapre disse plassene!

Varsel om TV: Skal på NRK Lindmo førstkommende fredag. Har 24 billetter til opptak i Nydalen i Oslo torsdag 27….

Posted by Ingrid Bjørnov on Tuesday, September 25, 2018

Gjestet Lindmo

I dag, fredag 28. september, var tiden endelig inne for at Ingrid Bjørnov skulle stille opp til intervju hos Lindmo. Lenge har hun holdt seg til å selv oppdatere om helsetilstanden sin, men i slutten av august lot hun seg intervjue av Dagbladet. Da kunne hun avsløre at hun hadde planlagt sin egen begravelse og at hun ikke trodde hun kom til å bli frisk igjen.

I kveld kan du se intervjuet med Ingrid Bjørnov på Lindmo i sin helhet, klokken 21.25.

I intervjuet med Lindmo, snakker Bjørnov om sykdommen sin og hvordan hun opplever helsetilstanden sin på et nåværende tidspunkt.

Foto: Julia Naglestad/NRK

Ingrid Bjørnov forteller blant annet at det i starten kun handlet om når hun skulle få mer smertestillende. Etter hvert begynte ting å gå bedre.

Da den verste perioden av sykdommen begynte å gi seg, klarte hun igjen å se fremover. Hun fikk et større perspektiv på ting.

– Nå er jeg på 3-månederskontrollene, og jeg kjenner at så lenge jeg har det så bra jeg har det nå, at det er helt greit at det henger en sånn fare over livet, sier hun i tv-programmet «Lindmo».

Hun følger opp med å si:

– 50-åra er ikke farefrie. Jeg er ikke blind på det som skjer blant venner, og jeg tenker at hvis dette er min fare og jeg har det så bra med den – jeg har sånn omtrent halv fart nå – så tenker jeg egentlig bare at det skjerper meg.

Foto: Julia Naglestad/NRK

I tv-programmet «Lindmo» er hun i kveld sammen med legen som har behandlet henne. I løpet av tv-sendingen avslører hun at hun har følt seg godt ivaretatt under hele prosessen, og hun understreker at hun har tro på at det skal ende bra.

– Jeg har ikke tid til å være mørkredd lenger, forteller hun i «Lindmo», som vises på NRK i kveld.

Del gjerne artikkelen videre for å sende støtte og omtanke til vår fantastiske Ingrid Bjørnov!