Jakten-Erlend deler kjærlighetsbeskjed – som får frieren Vera til å svare raskt: «Jeg har det…»

Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» er over for denne gang, men hvordan gikk det egentlig med kjærligheten til de fire bøndene?

Jakten-Erlend åpner opp om kjærligheten

Det er nå drøyt tre måneder siden filmingen av TV-programmet ble avsluttet, og i går kunne vi avsløre at en av bøndene var i forhold etter innspilling.

I siste sending av «Jakten» inviterte Jan Thomas alle de fire bøndene til en sammenkomst for å høre alle hemmeligheter og ikke minst finne ut hvordan det gikk med kjærligheten deres i dag.

Bonden Sigrid Tolsby avslørte at hun hadde funnet kjærligheten med Ben Frogner på TV.

Økobonde Erlend Christoffersen (40) på sin side kunne dele andre nyheter i episoden.

Han sto igjen med frieren Vera Movik Masternes (27), men så innrømmet bonden at interessen hadde dabbet av.

Lært mye

Til TV 2 utdyper Erlend valget sitt.

– Både fokus og interesse falt da jeg kom ut av reality-bobla. Vi har hatt sporadisk kontakt per telefon og melding i perioden «Jakten» ble vist på TV, sier han.

40-åringen sier at han er glad for at han var med og har lært mye om seg selv, men kunne ikke tenkt seg å være med igjen.

Så kommer innrømmelsen:

– Jeg er singel.

– Erlend sitt valg.

27-åringen Vera syntes det er litt trist at det ikke ble noe mer mellom de to, men hun bærer ikke nag, sier hun til TV2.

– Det var Erlend sitt valg at vi ikke skulle ta det videre. Jeg syntes at det var trist der og da at det ikke ble oss, men samtidig er gjensidig innsats viktig for meg, og da jeg ikke så det, så var det også veldig greit for meg å gå videre i livet. Det viktigste er at Erlend følger hjertet sitt og gjør det som føles riktig for ham.

Lykke til med kjærligheten begge to!

Del gjerne denne artikkelen videre på Facebook!

LES MER: