Jan Thomas (55) forteller om dramatiske beslutningen – om Harlem Alexander (34) – «Vi var i ferd med…»

Jan Thomas (55) er en av våre fremste kjendis-stylister.

Han er best kjent for sine kunster med saksen, men er også aktuell som forfatter, artist og programleder.

Han er blant annet i ekspertpanelet i «Maskorama«, hvor han kommer med kalkulerte gjetninger om hvilke kjente fjes det er som befinner seg under de omfattende kostymene.

Jan Thomas trives i rampelyset, og i 2019 fikk vi være med da han bega seg ut på jakt etter kjærlighet, i TV-serien «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

I programmet reiste Jan Thomas til Sør-Afrika med 12 forhåpningsfulle kandidater, og til slutt var det 34-åringen Harlem Alexander som klarte å kapre hjertet til kjendisstylisten.

De to har nå vært sammen i snart tre år, og på den tiden har vi lært de to å kjenne som et par. De deler begge hyppige oppdateringer om hverdagen på sosiale medier, og sammen har de også en Instagram-konto for hunden deres, Tyr.

Det virker som paret lever drømmelivet, og vi har tidligere sett at de dedikerer kjærlighetserklæringer til hverandre.

Men som stylist og programleder er Jan Thomas godt vant med å få ting til å se flott ut, og noen ganger ser det kanskje litt flottere ut enn det egentlig er.

For nå forteller Jan Thomas at samboerskapet ikke bare har vært en dans på roser.

Vurderte å gjøre det slutt

Jan Thomas og Harlem Alexander har vært sammen i snart tre år, og det er naturlig for alle forhold å gå i oppturer og nedturer.

Men Jan Thomas forteller at forholdet var på stadiet at de vurderte å gjøre det slutt.

– Lidenskapen og forelskelsen bleknet, og jeg var redd for at vi kanskje ikke skulle klare å holde sammen, forteller Jan Thomas til Se og Hør.

Travle dager som ble til vante rutiner når man kom hjem ble for statisk for de to sprudlende og ambisiøse karene.

– Det har det vært mye rutiner og lite romantikk. Vi har stått opp tidlig, gått på jobb, kommet hjem og sett på Netflix. Så kommer neste dag, og mer av det samme. Det har vi gjort i tre år. Vi var i ferd med å bli forutsigbare og kjedelig, sier Jan til Se og Hør.

Ferie ble redningen

For å komme seg bort fra hverdagen ble løsningen en ferietur.

Jan og Harlem dro til kystbyen Puerto Vallarta i Mexico over julen.

De forteller at de var litt nervøse før turen, da det var den første skikkelige ferieturen de hadde vært på alene sammen.

Men ferien viste seg å være midt i blinken.

– Jeg føler at vi har blitt kjærester på nytt. Jeg har aldri hatt en slik følelse før. Jeg trodde aldri at jeg skulle se for meg en fremtid med noen, men det gjør jeg nå med Jan, og det er utrolig deilig, sier Harlem til Se og Hør.

Så fantastisk at dere har holdt liv i kjærligheten, Jan og Harlem! Håper den fortsetter å blomstre for dere i framtiden.