Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Jan Thomas avslører detaljer om kjærlighetslivet: «Drømmeprins»

Kjendisstylist Jan Thomas er for tiden aktuell med sitt eget datingprogram, hvor tolv menn dater Jan Thomas, og forhåpentligvis finner han kjærligheten med en av dem.

Programmet, «Jan Thomas søker drømmeprinsen», har høstet god kritikk og mange er spent på om Jan Thomas finner kjærligheten med en av de utvalgte mennene. Én etter én må frierne bli sendt hjem av Jan Thomas, helt til det forhåpentligvis gjenstår én mann, som er Jan Thomas» drømmeprins.

Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Innspillingen foregikk i høst i Sør-Afrika, og hadde premiere på TV Norge i januar. Selv om det for allmennheten fremdeles er usikkert om Jan Thomas finner kjærligheten, eller om han i det hele tatt gjør det, florerer ryktene i sosiale medier. Det er også vanskelig for Jan Thomas å holde en lav profil i offentligheten.

– Det er vanskelig, selvfølgelig, og jeg ser at det kommer med utfordringer. Men oppi det hele, både for meg og en eventuell drømmeprins, så tror jeg situasjonen er grei. For det gir oss tid til å bearbeide og kjenne på hvordan det er når ikke kameraene er rundt, sier Jan Thomas til God kveld Norge.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Hvem er din favoritt i «Jan Thomas søker drømmeprinsen»?