Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Jorun Stiansen om den skremmende hendelsen: – Jeg hovnet opp helt til albuen

Jorun Stiansen har denne uken delt noen utrolige bilder med fans og følgere på Instagram, og de aller fleste får hakeslepp.

Den tidligere Idol-vinneren opplevde nemlig alle allergikeres største mareritt, og i innleggene hun har delt kommer hun nå med en klar oppfordring. Hun vil ikke at andre skal gjøre samme feil som hun gjorde.

«Dritvondt»

De fleste av oss er ute så mye som mulig i sommermånedene. Selv om det er herlig, kan det også by på utfordringer, noe artisten Jorun Stiansen fikk oppleve.

Hun endte opp med en kraftig hoven hånd, og bildene fikk følgerne på Instagram til å gape. Hun fortalte hva som hadde skjedd…

«Dette har jeg lært siden lørdag: Å bli stukket av veps gjør vondt. Dritvondt. Og ja: Ta ut brodden med ei gang i stedet for å stå å studere den. Og dra til legen. Jepp. Skål. Hilsen Bollehånd», skrev hun sammen med bildene over.

Og i går kveld la hun ut et nytt bilde der man tydelig ser at hun fremdeles har en oppsvulmet hånd.

Allergisk mot veps

– Jeg er allergisk mot en rekke ting, deriblant veps. Det går greit nå, men jeg hovnet skikkelig opp, forteller Jorun Stiansen til Se og Hør.

Det var i utgangspunktet en helt vanlig sommerdag som skulle nytes. Hun smurte seg med solkrem, men oppdaget etter hvert til sin store skrekk at det var et vepsebol rett i nærheten av henne.

Det tok ikke lang tid før hun ble stukket.

– Hånda ble helt lilla. Jeg hovnet opp helt til albuen, sier hun til Se og Hør om den skremmende hendelsen.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Mottar tips og kjerringråd

Siden artisten er litt skeptisk til lege og medisiner, valgte hun å ta saken i egne hender. Men det angrer hun på nå – og derfor oppfordrer hun i Instagram-innlegget andre til å ikke gjøre samme feil.

Etter at hun la ut innlegget på sosiale medier, har hun mottatt mange kommentarer. Deriblant en rekke kjerringråd.

Det var blant annet en som foreslo en liter Pepsi Max, en Paracet og «rett i seng».

Noen foreslår også at «Jorun Bollehånd» kan bli hennes nye artistnavn.

Heldigvis går det nå bra med Jorun Stiansen! La oss gi henne en tommel opp for at hun deler dette med oss – hun er virkelig herlig.

Del gjerne videre så flere får påminnelsen om at det alltid er lurt å dra rett til legen når slike ting skjer.