Kåre Conradi deler fantastisk familiebeskjed: «Jeg gleder meg…»

Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Tenk at det nærmer seg hele 15 år siden skuespiller Kåre Conradi og artist Lene Marlin fant kjærligheten.

Norges fikk et nytt stjernepar, og to mennesker fant hverandre – resten er historie.

Det tok lang tid før paret bestemte seg for å utvide familien sin, og det var først i 2020 de kunne annonsere at de ventet barn sammen.

Barnet kom til verden drøyt 3 måneder etter annonseringen – en ankomst både Marlin og Conradi annonserte på sine Instagram-profiler.

De delte et bilde av en liten barnehånd og skrev at den lille jenta hadde forandret deres liv. De skrev også at de hadde holdt henne for seg selv en stund.

De røpet også at hun fikk navnet Ellie.

LES MER: Kjendisparet Kåre Conradi og Lene Marlin venter barn

Det er ikke til å legge skjul på at livet endrer seg veldig når man får barn.

Plutselig er det ikke bare seg selv man må passe på, man har ansvar for en liten baby og skal sørge for at vedkommende har de aller beste forutsetninger i livet.

Det er en enorm omstilling, men er også noe av det fineste et menneske kan oppleve.

Det er jeg sikker på at det er flere som er enig i.

Både Marlin og Conradi har holdt kortene tett til brystet rundt hvordan det er å nå være småbarnsforeldre, men nå letter Conradi på sløret.

Kåre Conradi om papparollen

Da Kåre Conradi tirsdag denne uken var på besøk i «God morgen Norge» studio kunne han endelig fortelle litt om hvordan det er å være far.

Det kommer tydelig frem at han trives ekstremt godt i rollen som pappa, og at livet smiler for den relativt ferske småbarnsfaren.

Da han satt seg ned for en prat med Espen Fiveland og Desta Marie Beeder sa han dette ifølge Se og Hør:

– Det er ikke noe annet å si, jeg er helt ødelagt av hun lille jenta. Hun får oss til å le en dyp, varm latter hver eneste dag og hun er så morsom, søt og blid.

Lille Ellie fyller 2 år i år, og Conradi har vært opptatt av det bare skulle være de tre sammen – altså han, Lene Marlin og Ellie.

LES MER: Kåre Conradi deler herlig familiebeskjed: «Vår lille…»

Han forklarer også at han gleder seg til alt papparollen vil innebære.

– Jeg kommer til å angre på det, men der har jeg sagt at jeg egentlig gleder meg til alt. Og det vet jeg fra foreldre som har barn at du kommer ikke til å glede deg over alt. Men akkurat nå gleder jeg meg til alt som heter dugnad og kakelotteri. Jeg gleder meg til å stå og steke vafler med noe kø av foreldre. Alle sånne ting, forteller han.

Han tror også at det at han ble far senere i livet tillater han å glede seg over de små tingene.

– Det er klart at jeg kanskje ser verden litt annerledes. Jeg er glad i å stoppe opp og se på et skilt. Hvis hun har lyst til å vinke til trikken, så kjenner jeg at det betyr mye for meg også.

At Conradi og Lene har fått den lille familien de har drømt om er helt fantastisk, og vi er så glade på deres vegne.

Håper de kommende årene med lille Ellie blir helt perfekte!

Exit mobile version