Katrine Moholts (45) overraskende ord om familieforøkelse: «Det har jeg sagt før også»

Bergen 20180823. Katrine Moholt påTV2s høstlansering i Grieghallen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Katrine Moholt er en dronning når det kommer til å lede underholdningsprogram. 

I 2006 deltok hun i «Skal vi danse» og vant den aller første sesongen. Siden den gang har hun ledet det samme tv-programmet hele seks ganger. De to siste årene sammen med makkeren Anders Hoff.

Katrine Moholt dukker også opp i andre tv-programmer med jevne mellomrom, hun har blant annet vært fast programleder av «Allsang på grensen» siden det startet sommeren 2007.

Man kan definitivt si at Katrine Moholt er både folkekjær og hardtarbeidende – vi er mange som setter pris på å se henne på tv-skjermen.

LES OGSÅ: Bjarne Brøndbo setter seg ned foran pianoet – se nå når han hyller sin avdøde gitarist og tar til tårene

Foto: Thomas Reisæter / TV 2

Forrige sesong av Skal vi danse ble avsluttet den 17. november – det var da Tid for hjem-profilen Einar Nilsson som gikk av med seieren. Hver eneste høst er hektisk for Katrine Moholt – fordi hun leder direktesending hver fredag. Nå er det heldigvis tid for en litt roligere periode for programlederen, hun jobber for tiden ikke med noen innspilling.

Det gir 45-åringen rom til å ta litt ekstra vare på familien sin.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Katrine Moholt har tre barn sammen med ektemannen Snorre Harstad. Barna heter Markus, Evelina og Sofia Linn. Den eldste er 22, den mellomste 19 og den yngste 5.

I år er «Skal vi danse» nominert til Gullruten – noe som selvfølgelig er stort for den rutinerte programlederen.

Utelukker ikke flere barn

Selv om programlederen har litt mindre å gjøre nå, enn når hun har direktesendinger eller innspillinger, jobber hun en god del. I disse periodene handler det om å planlegge kommende programmer.

Man skulle kanskje tro at den hardtarbeidende trebarnsmoren nå var ferdig med med småbarn, men hun utelukker ingen familieforøkelse. Overfor Se og Hør kommer hun med noen ganske overraskende ord om nettopp dette.

Den yngste datteren begynner på skolen til høsten. På spørsmål om det blir noen flere barnehagebarn, svarer hun følgende:

– Nei, altså jeg har sagt at jeg ikke skal ha det før også, men, sier hun lattermildt, ifølge Se og Hør.

Deretter bekrefter hun at hun aldri utelukker noe, heller ikke en familieforøkelse.

Det virker som om hun er noe usikker når det kommer til om hun ønsker seg flere barn eller ikke:

– Nei, nå er jeg ferdig, men jeg har sagt det før, sier hun lurt til bladet.

Katrine Moholt er definitivt en av Norges beste programledere. Jeg gleder meg til ny sesong av både Skal vi danse og Allsang på grensen. Trykk gjerne på LIK og DEL hvis du er enig.

Exit mobile version