Foto: TV 3 /Viaplay

Kollegaens rørende ord til Halvor Bakke: Etter kreftbeskjeden

I helgen delte den folkekjære programlederen Halvor Bakke (53) den triste beskjeden om at han er rammet av kreft.

I et innlegg på Instagram meddelte Bakke at han i mars fikk påvist prostatakreft.

– Jeg har fått kreft. Uvirkelig og krevende, skriver han i innlegget.

Programlederen forteller videre at han har fått tid sammen med sine nærmeste for å akseptere situasjonen og finne en ny hverdag.

Grunnen til at Bakke velger å dele åpent om dette nå er fordi november også er kjent som «Movember», hvor er ekstra fokus på menns helse og en påminner om at det er viktig å sjekke seg.

– Vi menn er alt for dårlige til å sjekke oss!

Eventyrlig Oppussing-programlederen oppdaget kreften tidlig, nettopp på grunn av at han har tatt jevnlige blodprøver hvert år.

– Jeg har gode prognoser og blir svært godt ivaretatt av min nydelige fastlege og kreftlege, forteller han.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Halvor Bakke
Foto: TV 3 /Viaplay

Halvor Bakke har i en årrekke vært å se som programledere i Viaplay-serien «Eventyrlig Oppussing«.

Serien der teamet reiser rundt til de mest utrolig plasser i landet vårt for å pusse opp hytter – har lenge vært en storfavoritt hos det norske folk.

Både Halvor og resten av snekker-teamet har etterhvert blitt velkjente fjes her til lands. Blant annet Bakkes kollega, Ole Mikal Rosén-Lystrup.

Kollegaens støtte til Halvor Bakke

De har jobbet tett sammen i flere år, og nå viser Rosén-Lystrup sin støtte til Bakke etter at han delte åpent om sykdommen.

Han har delt en bilde av Halvor og gjengen på sin Instagram-profil.

Under bildet skriver han «You got this«, som kan oversettes til «Dette fikser du».

Både i Halvors og Ole Mikales innlegg på Instagram strømmer det inn med støttemeldinger til programlederen.

«Halvor. Du er et forbilde. Takk for at du deler noe så vanskelig. Sender deg min beste energi. Dette skal gå bra. Stor klem Kim», skriver Kim Wigaard i kommentarfeltet.

«Takk for at du deler Halvor, mange menn trenger påminnelsen om at man bør sjekke seg jevnlig og at det gjøres med en enkel blodprøve. God bedring, styrkeklem fra meg», skriver Marna Haugen.

«Stolt av at du deler det som er så nært Halvor! Du kommer til å inspirere mange til å sjekke seg! God klem», skriver Tonje Garvik.

Tusen takk for at du deler Halvor! Du er et godt forbilde for oss alle, og kan inspirere mange til å sjekke seg. Vi ønsker deg god bedring og sender varme styrkeklemmer til deg.