Kongeparets rørende kalenderoppdatering – dette skal de neste uke

Thorvald Stoltenberg gikk bort 13. juli. Torsdag 2. august skal han bisettes.

I den vil selvfølgelig sønnen hans, og tidligere statsminister, Jens Stoltenberg være til stede i. Det vil også dukke opp mange andre kjente fjes.

Nok en gang viser også kongeparet at de alltid støtter og prioriterer – de har nemlig oppdatert kalenderen sin og skal dukke opp i bisettelsen. Det setter nok familien til Thorvald Stoltenberg utrolig stor pris på, og også mange andre.

Kongeparet oppdaterte programmet sitt

På kongehuset.no kan man til enhver tid følge med på hva slags offisielle oppdrag kongeparet har fore. Nylig ble dette programmet oppdatert, og en ny post er satt opp. 2. august står «Bisettelse» oppført. I teksten står det følgende: «DD.MM. Kongen og Dronningen er til stede ved bisettelsen av Thorvald Stoltenberg i Oslo Domkirke. Prinsesse Astrid, fru Ferner vil også være til stede (13.00)».

Ifølge ABC Nyheter kommer også Erna Solberg, Siv Jensen og Trine Skei Grande bisettelsen.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Thorvald Stoltenberg ble 87 år

Thorvald Stoltenberg, tidligere utenriks- og forsvarsminister, døde fredag 13. juli, 87 år gammel. Han skal ha dødd uten smerter. I et intervju med NRK fortalte sønnen Jens Stoltenberg, vår tidligere statsminister, at han hadde et NATO-toppmøte han måtte gjennomføre før han kunne dra hjem til sin døende far. Han sa også hva som var hans siste ord til faren, Thorvald:

– Det var godt natt … Så dro jeg hjem og kom tilbake dagen etterpå. Han døde i Mogens Thorsens gate, der han hadde bodd hele sitt voksne liv og med familien rundt seg. Han døde med dørene oppe og med utsikt over Oslofjorden og den store verden, sier Jens Stoltenberg til NRK.

Vi er utrolig heldige som har et så flott kongepar. Et kongepar som stiller opp og viser medfølelse når det er behov for det. Trykk på deleknappen hvis du er enig i at Norge har en flott konge og dronning!

Hvis du ønsker å sende en hilsen eller hyllest til fantastiske Thorvald Stoltenberg, kan du bruke kommentarfeltet under saken.