Foto: Heiko Junge / NTB scanpix, Instagram / romoeren

Kreftsyke Bjørn Einar Romøren (38) berører absolutt alle når han skriver dette

Tidligere skihopper Bjørn Einar Romøren (38) fortalte tidligere i år at han er rammet av kreft. Krefttypen er både alvorlig og sjelden, den kalles Ewing sarkom. I sommer åpnet han opp om sykdommen som snudde livet på hodet.

Ikke lenge etter den tøffe beskjeden kom, ble Bjørn Einar Romøren tobarnspappa, da lille Fiona kom til verden i sommer. Fra før av hadde de sønnen Fred.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

For noen uker siden reiste Romøren til Heidelberg i Tyskland for å få behandling for kreften. Jevnlig har han delt bilder fra oppholdet sitt via sosiale medier. Og for ikke lenge siden delte han en viktig oppfordring til følgerne sine.

«Merkelig nok så dreper ikke cellegiften bare kreftceller. Denne uka måtte jeg igjen få litt påfyll av blod. Ikke første, ikke siste! For dere som kan er det å gi blod like viktig som pengestøtte i kampen mot kreft. Til dere som allerede gir blod, 1000takk! #fuckcancer #giblod @kreftforeningen @sarkomer.no», skriver han sammen med bildet under:

I forrige uke delte den tidligere skihopperen flere bilder av familien sin som hadde tatt turen til den tyske byen for å besøke ham.

Det er ingen tvil om at familien betyr mye i denne tiden, og at de støtter ham gjennom kreftbehandlingen han går gjennom. Det er godt å ha nærmeste familie rundt seg når livet er vanskelig.

Onsdag delte Romøren et nytt herlig bilde, av han og sønnen Fred. Selv om Romøren er alvorlig kreftsyk og gjennomgår en omfattende kreftbehandling, viser han et godt humør og et snev av galgenhumor.

«#løsningsorientert gutt han Fred. Når han ikke kunne holde seg fast i håret lengre, så er det godt jeg ikke har mistet øra av cellegiften🤣»

Innlegget har fått mange likerklikk og kommentarer, og viser sin støtte til Romøren.

«Bra du ser det positive i ting! Flott rollemodell er du! 💪», skriver en.

«Fint bilde av dere to🤞, Fred er så fin og smart», kommenterer en annen.

Humor er viktig selv når livet ser litt mørkt ut! Det er viktig å ta vare på de gode øyeblikkene og å se fremover.

Fred synes nok pappaen sin er kjempesterk som kommer seg gjennom dette, og det er det flere som synes også!

Vi viser vår støtte til alle familier som er rammet av den forferdelige sykdommen. Det er viktig å stå sammen. ❤️

Del gjerne artikkelen videre for å sende dine styrkeklemmer til de som trenger det.