Foto: Gitte Johannessen / NTB, Berit Roald / Scanpix

Lars Monsen og Trine Rein deler vemodig framtidsbeskjed: «Ingen enkel avgjørelse å ta…»

Lars Monsen (59) og Trine Rein (51) er blant våre best likte og mest sjarmerende kjendispar.

Sangerinnen med den fløyelsmyke stemmen og den barske villmarksmannen fant hverandre tross at de er ulike på mange måter. Men det er ingen tvil om deres store kjærlighet for hverandre.

– Han er en veldig fin fyr. Å ligge på armen til Lars er som å hvile ved et eldgammelt fjell, har Trine Rein tidligere sagt om ektemannen Lars Monsen til KK.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Paret har vært gift siden 2015, og har bodd i et stort og flott hus på Skiptvet i mange år.

Men nå deler de en vemodig beskjed om framtiden deres sammen.

Lars Monsen og Trine Rein selger huset

Lars Monsen og Trine Rein har bestemt seg for å selge huset.

Det deler de selv i innlegg på sine Facebook-profiler.

«Dette var ingen enkel avgjørelse å ta, men Trine og jeg er omsider enige om å legge ut det usedvanlig flotte stedet vårt i Skiptvet for salg», skriver Lars Monsen i innlegget på sin Facebook-profil, og fortsetter:

«Her har vi hatt det skikkelig fint, og mange både foredrag, bøker, hundeløp, album og turnéer har hatt sitt utspring i akkurat dette hjemmet.»

I innlegget legger de ved en lenke til en Finn.no-annonse for eiendommen. Der kommer det fram at bruksarealet på eiendommen er på hele 530 kvadratmeter med 5 soverom, og har en kjempetomt på over 12 200 kvadratmeter.

Med den store plassen og flotte omgivelsene kommer også en betydelig prislapp, og prisantydningen i annonsen er på 11 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under bildet.

LES MER: Trine Rein og Lars Monsen røper trist beskjed: «Skikkelig tungt…»

I annonsen legges det også ved en rekke bilder av huset og tomten, og vi får se et jordnært og hyttete, men påkostet hjem, hvor det er plass til både musikalsk inspirasjon og pragmatisk nytte.

Om salget av hjemmet skulle føre noen til å tro at Lars og Trine går hvert til sitt, kan de avkrefte det.

«Nå ønsker vi nye eiere velkommen til å oppleve den unike panoramautsikten, stillheten, privatlivet, dyrelivet og naturen på Nordre Liverud, og Trine og jeg ser frem mot nye eventyr sammen når den tid kommer. Ingen dramatikk der, med andre ord», skriver Lars Monsen i innlegget.

Artikkelen fortsetter under innlegget.

Dette var ingen enkel avgjørelse å ta, men Trine og jeg er omsider enige om å legge ut det usedvanlig flotte stedet vårt…

Posted by Lars Monsen on Saturday, October 22, 2022

LES MER: Lars Monsens deler ny fremtidsbeskjed: «kommer ikke til å være…»

Det er mange som har latt seg trollbinde av den flotte eiendommen til Trine og Lars. På Trines Facebook har hennes innlegg over tusen likermarkeringer, og på Lars Monsens innlegg har i skrivende. stund nesten fire tusen.

Så synd at dere flytter fra denne magiske tomten, men vi ønsker dere all lykke på framtidige eventyr, Lars og Trine!