Foto: Berit Roald / Scanpix

Lars Monsens ord om alkoholproblemene: «Jeg stod over dem og henta fram …»

Lars Monsen er for øyeblikket aktuell med ny bok, hvor han forteller åpent om livet sitt.

Lars Monsen forteller åpent om livet sitt i nyutgivelsen «Lars Monsen Mitt liv», som er skrevet av journalisten Kjetil Østli.

I boken forteller han blant annet om hvordan det har vært å miste moren og storebroren sin. Han meddeler at han har opplevd mye tøft gjennom livet sitt og at det føltes som om livet testet ham.

«Det var rusen»

Naturelskeren forteller også om at han drakk veldig mye alkohol en periode av livet sitt. Livet hans var ekstremt og han hadde episoder der han våknet opp tilfeldige steder, uten å ane hvordan han hadde havnet der.

Om han dro ut på byen var det flere anledninger hvor han gikk bort til fremmede mennesker og oppførte seg truende:

«Jeg sto over dem, henta fram kammen, tok frem bryltuben og kjemmet rolig håret bakover. Så kikket jeg ned på fyren som satt med ei dame, og sa til ham: Du flytter deg. Vekk. Nå! Og han flytta seg. Alltid. Og jeg satte meg med dama hans. Det hendte at dama ga meg fingeren og stakk rasende. Herregud, det var rene mafia-stilen. Hvor kom oppførselen min fra? Det var rusen», beskriver Monsen i boken.

Slik ble han kjent

Eventyreren Lars Monsen ble en kjent TV-profil etter at han hadde filmet seg selv mens han gikk Canada på tvers, som ble vist av NRK. Siden den gang har han filmet seg selv på flere villmarksturer.

Monsen har vært gift med artist Trine Rein siden 2015 og de to er veldig lykkelige sammen. Rein har selv fått et helt kapittel for seg selv i boken, hvor hun beskriver ektemannen sin.

La oss dele denne artikkelen for å vise Lars Monsen at vi støtter ham. Vi er glade for at du er den du er!