Foto: Annika Byrde / NTB

Marte Bratberg takker for seg og kommer samtidig med innrømmelse: «Jeg håper …»

God kveld Norge forteller i dag at en av programlederne takker for seg – for en periode. Marte Bratberg sier farvel til fans, følgere og reporter-jobben – nå skal hun ha fødsels- og mammapermisjon.

Makkeren, Niklas Baarli, har derfor gitt henne en skikkelig avskjed og samtidig overlevert noen gaver han mener hun kommer til å trenge.

Dette vises via en video delt på Instagram.

«Da har vår kjære Marte hatt sin siste dag på jobb for God kveld Norge i år, nå skal hun ut i fødsels- og mammapermisjon❤️ Vi ønsker henne masse lykke til!💓😍», skriver God kveld Norge på Instagram sammen med videoen.

Samtidig som Marte Bratberg nå takker for seg, deler hun noen innrømmelser om graviditeten.

Engstelig

Niklas Baarli og Marte Bratberg. Foto: Annika Byrde / NTB

En ny tid venter God kveld Norge-programlederen. Per nå er det ikke kjent hvem som skal ta over rollen hennes i programmet frem til hun er tilbake igjen.

Termin nærmer seg, og på mange måter er Marte Bratberg klar. Hun har kjøpt inn barneseng, tripp-trapp-stol og bæresele. Navnet er også nesten i boks, ifølge henne selv.

Men selv om mye av det praktiske er på plass, innrømmer hun en viss engstelse.

– Jeg gleder meg til at dette er ferdig, og bli kvitt magen. Det er veldig rart, men jeg synes ikke at den føles som en del av meg. Det er dritvanskelig å bøye seg, jeg er ikke vant til at dette er her, sier hun, ifølge TV 2.

Så kommer hun med innrømmelsen om hva det er hun gruer seg til og bekymrer seg for:

– Jeg håper bare at alt går bra. Det er vel litt engstelse der. Jeg engster meg for at barnet skal være friskt, at fødselen er normal og ikke 52 timer. At jeg dør under fødsel, slike ting, sier hun noe lattermildt, ifølge TV 2.

Nå ønsker vi Marte Bratberg masse lykke til videre! Vi kommer til å savne deg på skjermen, og gleder oss allerede til du er tilbake.

Bruk kommentarfeltet under artikkelen til å sende en hyggelig hilsen og ønske lykke til med fødsel og den nye rollen som mamma.