Foto: Thomas Andersen / TV 2

Merete Lingjærde bryter stillheten – etter harde Skal i danse-kritikken: «Alt annet enn…»

Etter lørdagens finale i «Skal vi danse: all stars» har en stor debatt pågått om forskjellsbehandling av dommerne i programmet.

Dagen etter den store finalen hvor det ble klart at skuespiller Cengiz Al er årets vinner, kom influenser Jørgine Vasstrand med sterk kritikk mot dommer Trine Dehli Cleve.

I et innlegg på Instagram ga treningsinfluenseren tydelig uttrykk for at hun er misfornøyd med hvordan de kvinnelige kjendisene har blitt behandlet i årets sesong.

Jørgine fikk også støtte fra blant annet sexolog og influenser Iselin Guttormsen, som også deltok i årets sesong av Skal vi danse.

Jørgine Massa Vasstrand
Jørgine Massa Vasstrand og Santino Mirenna. Foto: Thomas Andersen / TV 2

LES OGSÅ: Etter Jørgines harde dommerkritikk i Skal vi danse – nå bryter TV 2 tausheten

Nå kaster Skal vi danse-dommer Merete Lingjærde seg på debatten.

Hun svarer blant annet på påstanden fra Iselin Guttormsen om at dommerne er utdaterte.

Skal vi danse-dommer Merete Lingjærde i klar tale etter kritikken

– Ingen av de tolv andre har sagt det, for eksempel at dommerne er utdaterte. Det er en underlig påstand, skriver Lingjærde i en tekstmelding til God kveld Norge.

I tillegg har Merete publisert et innlegg på Instagram, hvor hun blant annet skriver følgende:

– Skal vi danse har vært alt annet enn en skandale! Det har vært tolv uker med blod, svette, tårer, latter og litt sutring som seg hør og bør. Det er krig i Europa, nå må vi ta oss sammen og velge våre kamper!

Videre uttrykker hun at det har kommet inn mange positive tilbakemeldinger, og at de få negative som har kommet inn – ikke går inn på henne:

– Positive meldinger om programmet strømmer inn fra alle kanter, bortsett fra noen som elsker å ytre seg i media om «ut med dommeren»-meldinger, eller at våre holdninger er utdatert. Akkurat det preller av meg.

Iselin Guttormsen reagerer spesielt på én ting

Til God kveld Norge forteller Guttormsen at hun reagerer spesielt på en av uttalelsene til dommer Merete.

– Merete ga Løke (Frank Løke red.anm) ett poeng for dansen, men om hun skulle gitt poeng for kropp ville hun – som hun selv sa – gitt han 10. Jeg har enda til gode å se Merete kommentere noen av kroppene til jentene, eller rangere de på en skal fra 1 -10, men det har aldri skjedd – for sånn gjør man bare ikke – derav utdaterte holdninger eller bare uvitenhet.

Foto: Thomas Andersen / TV 2

Hva er dine tanker om Skal vi danse-debatten? Legg gjerne igjen en kommentar på vår Facebookside.

LES OGSÅ: Stian Blipp deler hjerteskjærende helsebeskjed: «kroppen er dessverre…»