Nå skal Lilli Bendriss finne kjæreste på TV

Denne gangen er det ikke spøkelser fra den andre siden som skal gi Lilli Bendriss gåsehud og fornemmelser, men menn. Den 72 år gamle Hareide-kvinnen kjent fra det uhyre populære TV-programmet «Åndenes makt» skal den kommende våren delta i sjekkeprogrammet «Kjendis søker kjæreste» på TV 2.

– Jeg møter mange kvinner på min alder som mener livet er over. Jeg håper å kunne inspirere og få disse kvinnene til å forstå at vi også kan være aktuelle i voksen alder. forteller Lilli til TV 2.

Mann med stor M

Og det er ikke hvem som helst det populære TV-mediumet søker etter. Lilli forteller TV-kanalen at en potensiell beiler må få henne til å føle seg som en dronning:
– Jeg er kvinne og må ha en mann med stor M. Jeg må føle meg som en dronning ved hans side!, sier Bendriss i en pressemelding.
Frank Løke, Dennis Vareide, Lilli Bendriss, Ida Fladen og Glenn Jensen er deltakerne i «Kjendis søker kjæreste».

– Nå MÅ jeg på date

Bendriss er ikke den eneste som skal delta i programmet. Ida Fladen (32) som har vært programleder i både NRK og TV 2 er også med, og hun legger ikke skjul på at hun virkelig trenger en mann:

– Jeg er veldig god på fest, men jeg er elendig på flørting. Når jeg blir med på dette programmet er det fordi jeg faktisk trenger det. Nå MÅ jeg på date, nå har jeg ikke noen unnskyldning lengre, sier Fladen.

Andre kjente navn som blir å finne i «Kjendis søker kjæreste» er Glenn Jensen (31), Dennis Vareide (28) og Frank Løke (38).

Gleder du deg til å se Lilli føle noe annet enn spøkelser? Del saken om du liker Lilli Bendriss slik vi gjør!
Exit mobile version