Heiko Junge / NTB scanpix

Nye bilder av kongefamilien: Én detalj får folk til å se nærmere umiddelbart

I dag har dronning Sonja og kong Harald vært gift i 50 år, det betyr at de har gullbryllup. Dette er man selvsagt nødt til å feire – spesielt når man er konge og dronning.

Dagen i dag har startet med kortesje og deretter gudstjeneste i Oslo domkirke.

Mange har fulgt med på feiringen.

I forbindelse med gullbryllupet har slottet tatt nye bilder av den flotte kongefamilien vår. Disse bildene burde man så absolutt ta en nærmere titt på – spesielt hvis man liker de kongelige.

Nye bilder av kongefamilien

Hver eneste gang det kommer nye bilder av kongefamilien vår, står det norske folk med åpne armer: Klar til å se på denne gjengen vi ser opp til.

I hvert fall føles det slik for meg. Jeg er nødt til å se på alle bilder som kommer ut av samtlige medlemmer av den norske kongefamilien.

Det er aller best når det dukker opp nye bilder av hele gjengen – og det har det nå gjort.

Så hvis du er som meg, og setter pris på kong Harald, dronning Sonja, kronprinsparet, prinsesse Märtha Louise og alle kongebarna – ja da skal du nå få en herlig overraskelse servert på gullfat.

Se bare på denne herlige gjengen:

Fotografering av kongeparet på Slottet. F.v.: Ingrid Alexandra, kronprinsesse Mette-Marit, Sverre Magnus, kronprins Haakon, dronning Sonja, kong Harald, Leah Isadora, Emma Tallulah Behn, Märtha Louise og Maud Angelica. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

På bildet over er alle samlet, og det tar ikke lang tid før man oppdager at alle sammen er i utrolig godt humør. Det ser faktisk ut som om enten kongen, eller kanskje dronningen, har dratt en riktig så morsom vits.

Kanskje er det kameramannen som hadde noe gøyalt på lur? Hvem vet!

En ting er i hvert fall sikkert: Denne fotograferingen har vært hyggelig.

Og for de som er litt oppmerksomme: Kongen og dronningen er i skikkelig godt humør. Kanskje ikke så rart når man har vært gift i hele 50 år.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Jeg synes vi kan være ærlige å si at det er mange herlige detaljer i dette bildet, men først og fremst er det nok vår fantastiske dronning som stjeler oppmerksomheten. Se bare på hennes lure blikk og glis!

Det ble naturligvis også tatt noen bilder av kun kongeparet vårt – det er jo de vi feirer i dag.

Bildet av kongeparet viser en kjærlighet så sterk og fin:

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

For en fantastisk kongefamilie vi har. Nå synes jeg så mange som mulig skal trykke lik og del – for å hylle kjærligheten, kongefamilien og disse fine bildene. De fortjener alle likes og delinger i hele verden!