Nye opplysninger om Vibeke Skofterud – det var kjæresten som meldte henne savnet

Kjæresten meldte henne savnet

NRK melder at det var kjæresten til 38 år gamle Vibeke Skofterud som meldte henne savnet.

– Familien ble varslet av kjæresten til Vibeke som også meldte henne savnet. Familien fikk beskjed om dødsfallet midt på dagen søndag. De fikk vite at det hadde vært en tragisk ulykke i skjærgården utenfor Arendal, sier Pål Tømmerhoel som er familiens talsperson til NRK.

Talspersonen har også fortalt til NRK at Vibeke og kjæresten ferierte på en hytte på Tromøya i Arendal, og at de hadde vært der siden fredag.

Vibeke Skofterud har trolig vært på vei hjem til hytta igjen da ulykken skjedde. Dette er ikke bekreftet, og familiens talsperson sikter til at det foretas politiundersøkelser og at han derfor ikke kan si noe mer om akkurat dette.

Det er fremdeles uvisst hvor kjæresten befant seg mens ulykken skjedde. VG skriver at kjæresten har det veldig tøft.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Familien ønsker ro

Vibeke Skofterud etterlater seg foreldre, en bror og kjæresten, som heter Marit Stenshorne. Familiens talsperson sier at familien er i sjokk og at de nå bruker tiden på å takle det som har skjedd.

– De er veldig glad for alle støtteerklæringer og kondolanser som har kommet, samtidig ber de om forståelse for at de trenger mest mulig ro i tiden fremover, sier Tømmerhoel til NRK.

Flere idrettsutøvere og kjente personer har allerede sendt sin kondolanse i form av rørende ord. Marit Bjørgen er en av dem.
– Jeg skjelver, er i sjokk og er fullstendig lamslått over den forferdelige nyheten jeg fikk i dag. Kjære Vibeke, dette var altfor tidlig. Jeg er ufattelig glad for alle fine stunder vi hadde sammen. Tøff konkurrent i løypa, men aller viktigst den varmeste, snilleste, tøffeste og morsomste dama i verden, skriver Bjørgen i en pressemelding sendt ut fra Skiforbundet, ifølge VG.
Bruk gjerne kommentarfeltet til å skrive en kondolanse.
Hvil i fred, Vibeke.
Exit mobile version