Nytt dødsfall har rammet: Dette er den triste meldingen fra Pål Anders Ullevålseter

Pål Anders Ullevålseter Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Paul Anders Ullevålseter har tidligere gått helt til topps i «Mesternes mester«, «Isdans», «71 grader nord», og «Farmen kjendis». Nå for tiden er rallyføreren tilbake til det han trives aller best med: Ørkenrally.

På Facebook forteller Ullevålseter nå om både dramatisk krasj og dødsfall.

Africa Race 2020

Sporten kan være veldig farlig, noe Pål Anders Ullevålseter har fått erfare på nært hold. Når han nå er på plass under «Africa Race 2020», har dramatikken rammet flere ganger.

Dramatisk krasj

28 år gamle Felix Jensen havnet i en dramatisk krasj, og kunne dermed ikke fortsette.

– Jeg kjørte 100 meter bak Pål Anders. Jeg kjørt inn i en støvsky. Jeg prøvde å bremse, men plutselig traff jeg en halv meter høy tuste. Farten var rundt 70 kilometer i timen. Jeg fløy gjennom luften, forklarte Felix Jensen overfor VG.

Han ble fraktet til sykehus.

Felix Jensen uttalte også at det kunne ha gått enda verre. At han er glad for at han er i live.

Det er Pål Anders Ullevålseter enig i:

– Ut fra det som skjedde, var Felix heldig. Jeg er glad det ikke skjedde mer med ham. Når du flyr gjennom luften som han gjorde, kan du lande på hva som helst. Når han får tenkt seg om litt, så tror jeg at han er glad for at det gikk så bra. Det er mange andre muligheter enn en dårlig skulder, uttalte en alvorstynget Ullevålseter overfor VG.

Tidligere har Pål Anders Ullevålseter selv havnet på sykehuset i forbindelse med rally, sommeren 2019 holdt han kurs i å kjøre på grus og skadet seg.

Trist melding

Men det er ikke det eneste som har skjedd. Søndag la Pål Anders Ullevålseter ut en trist melding på sin offisielle Facebook-side.

«Paulo Goncalves som har kjørt og konkurrert med Pål Anders i ti Dakar og mange VM runder med, omkom i Dakar rallyet i dag. Han var alltid en god og blid venn som hjalp til om det var trøbbel i eller utenfor ørkenen. Våre tanker går til hans kone og barna. RIP our friend», sto det i innlegget.

Mistet faren

Dette er ikke første gang Pål Anders Ullevålseter melder om dødsfall via Facebook. I desember la han ut et innlegg og fortalte at han hadde mistet faren sin.

Ullevålseter fikk da mange varme hilsener og kommentarer fra fans og følgere.

Vi sender alle våre tanker til Pål Anders Ullevålseter og de andre som har opplevd dramatikken og dødsfallet på nært hold. Ta deg tid til å sende et hjerte i kommentarfeltet under artikkelen for å vise din respekt.

Del gjerne artikkelen videre på Facebook også.

Exit mobile version