Foto: Sara Johannessen / SCANPIX

Oppsiktsvekkende nyheter om Vendela Kirseboms ekskjæreste som får oss til å sperre opp øynene

Vendela Kirsebom (53) lever for øyeblikket livet med sin forlovede Petter Pilgaard (39) på ferie i Sri Lanka. Kjendisparet forlovet seg i høst og feirer deres forpliktelse med ferieturen til Asia.

Pilgaard og Kirsebom ble kjent med hverandre da de deltok på den første versjonen av Farmen Kjendis, som gikk på TV vinteren 2017. Det var enkelt å se at de to hadde god kjemi og det ble raskt stilt spørsmålstegn rundt vennskapet deres.

Kort tid etter at Farmen Kjendis var over annonserte de forholdet sitt, og siden den gang har de delt alle de store høydepunktene sin på sosiale medier, eller med pressen.

Før Vendela Kirsebom møtte sin utkårede under innspillingen av Farmen, hadde hun også et veldig innholdsrikt liv, hvor hun blant annet levde som modell i USA på 1990-tallet.

I 1995 var hun faktisk forlovet med filmprodusenten Jon Peters (74).

Jon Peters gifter seg med TV-stjerne

Forholdet deres tok dog brått slutt da Peters skal ha vært utro med Nicolette Sheridan (56), som blant annet er kjent fra frustrerte fruer.

Nå melder The Hollywood Reporter at Peters har giftet seg i all hemmelighet med den tidligere Baywatch-stjernen Pamela Anderson (52).

Peters og Anderson møttes allerede på 1980-tallet, hvor de skal ha innledet et kortvarig forhold. Nå meddeler Peters at han ikke har hatt øye for noen andre kvinner siden den gang.

«Det er vakre jenter overalt. Jeg kunne valgt hvem jeg ville, men i 35 år har jeg kun ønsket Pamela. Hun gjør meg vill – på en god måte», forteller Peters til The Hollywood Reporter.

Dette er for øvrig den femte gangen Pamela Anderson gifter seg. Hun har tidligere vært gift med Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon to ganger, og nå Jon Peters.

Brøt forlovelsen etter utroskap

Det så lenge ut til at Kirsebom og Peters skulle leve lykkelig sammen i alle sine dager da de forlovet seg for rundt 25 år siden.

Men da Vendela ga ut boken «Alt jeg ikke har fortalt» i 2017 beskrev hun hva som var grunnen til at hun forlot Peters.

Han hadde som kjent vært utro med Nicolette Sheridan, men Kirsebom skal ha bestemt seg for å gi Peters en sjanse til. Men Kirsebom skriver selv at hun valgte å forlate Peters for godt da noen av arbeiderne i huset fortalte henne at han hadde vært utro med nettopp Pamela Anderson.

https://www.instagram.com/p/B7OSPxKnR5A/

Nå er Kirsebom heldigvis lykkelig forlovet med Petter Pilgaard og det er liten tvil om at kjærligheten deres er veldig sterk. Vi heier på dere ❤️