Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix og Instagram / Vendela Kirsebom / Skjermdump

Petters gave til Vendela får alle til å sperre opp øynene

Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom går en spennende tid i vente. De skal endelig bli samboere på fulltid, og for kort tiden ble det avslørt at Petter hadde fridd. Vendela sa selvfølgelig ja.

Akkurat når bryllupet blir gjenstår å se, men romantisk og flott blir det garantert.

I forbindelse med at paret nå flytter sammen i ny drømmebolig, har den svært forelskede Petter Pilgaard kjøpt en helt unik gave til sin Vendela.

Gaven ble hun nødt til å vise frem på sosiale medier, og den får mange til å sperre opp øynene. Dette er ingen vanlig gave.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

«Gleder meg…»

«Gleder meg til å henge opp dette fantastiske maleriet av Espen Eiborg som jeg fikk av Petter Pilgaard i innflytningsgave til vårt nye hjem. Elsker det», skriver Vendela og viser frem maleriet:

Folk elsker maleriet

Det er ingen tvil om at maleriet fikk folk til å stoppe litt ekstra opp, og det kommer også tydelig frem at denne gaven falt i god smak hos de fleste.

Jan Thomas, som er en av Vendelas nærmeste venner, har kommentert med massevis av hjerter.

Linni Meister har også kommentert, og skriver: «Wow! Så lekkert!!!!»

I tillegg til alle kjendisvennenes kommentarer, er det også mange andre som skriver at de synes dette var en veldig kul gave. Maleriet blir rett og slett hyllet.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Dette er så herlig par! Jeg er sikker på at maleriet kommer til å sette sitt preg på drømmeboligen de skal innrede sammen.

Det blir virkelig spennende å følge dem i denne spennende tiden.

Gi en tommel opp og del artikkelen videre hvis du også synes Petter og Vendela er flotte.