Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Prinsesse Madeleine og Chris sitt hemmelige kjærlighetsspråk – som de bruker for at ingen andre skal forstå

Som kongelig er man stadig vekk i rampelyset. Man vet aldri hvor det finnes kameraer eller reportere som gjemmer seg. og ved offisielle tilsetninger forventes det at man er presentabel og har full kontroll. Akkurat der har den erfarne prinsessen Madeleine og ektemannen Chris O’Neill, et språk de bruker når de ikke vil at noen skal forstå dem, avslører Svensk Dam.

Da prinsesse Madeleine og hennes elskede ektemann Chris O’Neill ikke er i Sverige, så er de i London. De har valgt å bosette seg der. Å ha denne bakgrunnen gjør imidlertid at de sjelden får være i fred, og mange er nysgjerrige på hva som sies mellom de to. Derfor har de et «triks», som de tyr til når de vil være i fred.

Når de ikke vil at noen andre skal forstå

Siden Chris har gått på internatskole i Sveits, har de alltid vekslet mellom engelsk og tysk i familien hans. Derfor er Chris sine tyskkunnskaper ganske gode, akkurat som Madeleine sine. Siden dronning Silvia kommer fra Tyskland er Madeleine også vant til det tyske språket, og derfor tyr kjærlighetsparet til dette når de vil snakke i fred, forteller Svensk Dam.

Så fint at de har dette til felles. Klart at de også har retten til privatliv. Del også om du liker kongefamilien.