Foto: Instagram / Tuva Fellman

Ronny Brede Aase deler fantastisk kjærlighetsbeskjed til Tuva Fellman: «Uendelig takknemlig…»

Det folkekjære paret og programlederne Ronny Brede Aase (36) og Tuva Fellman (35) startet begge sin karriere i radiokanalen NRK P3.

Ronny er best kjent som programleder i «P3Morgen» fra 2009 til 2019, hvor han ble en godt kjent profil.

Siden har han ledet både TV- og radioprogrammer på NRK, før han meldte overgang til TV Norge i 2021 og har ledet programmet «Den store matfesten» på den kanalen.

Tuva Fellman er også en kjent radio-profil som fikk sitt gjennombrudd i NRK, i tillegg er hun programleder for TV-programmet «Naked Attraction» som sendes på TVNorge.

De to møttes da de begge jobbet i NRK, og i august tok de det store spranget og giftet seg.

De to har vært et par lenge, og har tidligere fortalt om hvordan de møttes.

I podkasten «The Kåss Furuseths» røpte de sammen at de begge jobbet i radio på NRK, men aldri møttes da Ronny jobbet om morgenen og Tuva om kvelden.

Det var ikke før de begynte å vanke i de samme sirklene utenfor jobb at søt musikk oppsto. Og en stund holdt de faktisk forholdet hemmelig for kollegene sine.

Men etterhvert kunne de fortelle kollegene sine og alle andre at de var et par, og resten er historie. Det er ikke lenge siden de giftet seg, men de har vært sammen i mange år.

Og i den anledning deler Ronny Brede Aase en kjærlig hyllest til sin kone Tuva Fellmann.

Deler hyllest til Tuva

Ronny Brede Aase og Tuva Fellmans historie startet for en del år siden, og det er dette Ronny nå markerer i sosiale medier.

I et nytt innlegg på Instagram postet 24. november tar Ronny tiden til å hylle sin kone og livspartner i mange år, faktisk i hele 10!

For det er at de har vært kjærester i 10 år Ronny Brede Aase nå forteller i sin nye Instagram-post.

«I dag har vi vore kjærestar i ti år! Frå den kriblande nyforelskinga den gong då, til lukkeleg småbarnsliv no. Eg er så uendeleg takksam for at våre vegar kryssa kvarandre.», skriver Ronny i innlegget.

Sammen med den korte men følelsesladde teksten deler han et bilde av de to sammen fra bryllupet deres i sommer, der de ser hverandre dypt inn i øynene.

Så utrolig fint!

LES MER: Ingrid Bjørnovs store gladnyhet: «Overrasket, overveldet og takknemlig…»