Foto: Skjermdump/ Instagram/ @tv2siri

Siri Avlesen-Østli med ny helsebeskjed om ulykken: «fryktelig…»

Siri Avlesen-Østli (37) er en kjent tv-personlighet for mange. Avlesen-Østli har jobbet som sportsanker og som programleder for God morgen Norge.

Siri har hatt en drøm om å tre inn i underholdningsverdenen som programleder, og den skal nå gå i oppfyllelse.

37-åringen fortsetter som programleder under samme kanal, men i et annet program. Hun skal nemlig være programleder for sangkonkurransen The Voice på TV2.

Siri har skadet foten kraftig i en håndballkamp: Programleder Siri Avlesen-Østli er skadet: «tapte…»

Det delte programlederen selv på Instagram mandag.

«Da smalt det…»

– Jeg skulle ta et returløp ni sekunder før slutt, så løp jeg baklengs og krasjet inn i et motspiller med foten. Da smalt det, og det gjorde fryktelig vondt, forteller Siri til Se og Hør.

Hun ble fraktet til legevakta av en venninne hvor beskjeden fra legen var helt klar, akillesen var avrevet.

– Det er ganske smertefullt, og jeg må være helt i ro i to uker. Det blir minst to uker med krykker, sannsynligvis litt lengre, og deretter venter åtte uker med skinne, forteller programlederen videre.

Selvom skaden er smertefull syntes Siri det kjipeste er at hun ikke får lekt med de to små barna som hun har sammen med ektemannen Erik Avlesen-Østli.

– Det kjedeligste er at jeg ikke kan sykle og spille fotball med barna. Men jeg får bare finne på ting jeg faktisk kan gjøre til det blir litt bedre, sier hun til Se og Hør.

På spørsmål om skaden kommer til å påvirke programleder-roller i The Voice, forsikrer hun om at det nok skal gå fint.

– Jeg må ha skinne på beinet under livesendingene. Det er ikke så pent, men det lever jeg fint med. Og det er heldigvis noen uker til, så jeg satser på at skaden ikke kommer til å hindre meg noe særlig rent fysisk.

Vi ønsker deg god bedring Siri!