Siri Kristiansen går en spennende tid i møte – avslører ny jobb

Siri Kristiansen avslører ny jobb

Foto: Skjermdump/Instagram/@sirikristiansen

Når tiden for arveoppgjør i familien kommer kan det lett utvikle seg til å bli krangler.

Vi oppdager at man kanskje ikke er like rasjonell som man trodde. Følelser og fornuft trekker i hver sin retning og så oppstår det konflikter.

Hvordan arveoppgjøret skal fordeles slik at alle blir like fornøyd er slettes ikke lett, og i tillegg kan det være et vondt og vanskelig tema.

Siri Kristiansen (43) er kjent fra «Lørdagsrådet» og «Siri og de gode hjelperne». I tillegg fikk vi se Kristiansen i den første sesongen av «Kompani Lauritzen» og TV-programmet «Skal vi danse».

LES OGSÅ: Siri Kristiansen ga sitt «JA» til sin kjære Espen

Kristiansen imponerte oss alle i begge TV-programmene, og 43-åringens herlige humor fikk oss til å dra litt på smilebåndet.

Programlederen er gift med Espen Bjurstedt og er bosatt i Son, paret har to barn sammen.

Skal lede ny TV-satsing

Siri går nå en spennende tid i møte. Hun skal nemlig bli programleder for et helt nytt program som skal handle om arveoppgjør, melder NRK.

Den nye serien som kommer i april på NRK skal hete nettopp «Arveoppgjør».

Fem norske familiemedlemmer har meldt seg på serien for å få hjelp med sine arveoppgjør. Kristiansen møter familiene for å finne ut av hva de ønsker, og hva de er redde for at skal skje.

Målet er å finne en konkret løsning for hver enkelt familie som bevarer familierelasjonene. Som gjør alle like fornøyde – eller misfornøyde.

Med på laget har Siri arverettsadvokat Anne-Sofie Rolfsjord, som er partner i advokatfirmaet Bull & co advokater AS. I serien tar hun på seg jobben som hele familiens advokat.

Gratulerer så mye med ny jobb Siri! Dette blir spennende å følge med på.

Exit mobile version