Foto: Thomas Andersen / TV 2

Skal vi danse-dommer Trine Dehli Cleve svarer på fremtidsbeskjed: «Jeg har…»

Dommer Trine Dehli Cleve har vært en del av «Skal vi danse» helt siden den spede begynnelse for snart 16 år siden, og har vært i hver eneste sesong siden.

Den mangeårige «Skal vi danse»-dommeren røper under finalen overfor Newsner at det skal bli godt å endelig få kåret en vinner.

Foto: Thomas Andersen / TV 2

Men vemodig over at det er siste episode er hun dog ikke.

– Hele sesongen har bygget seg opp mot finalen, og jeg tenker alle er veldig klare for det. Jeg tror mange av danserne er veldig slitne, og man bygger seg jo opp mot et klimaks og det er det i dag, sier hun.

Hun avslører at hun ikke har noen favoritter, hun har derimot under hele sesongen sett på hvordan deltakerne hele tiden har utviklet seg fra lørdag til lørdag.

– Absolutt ikke, jeg heier på begge to. De er like gode begge to. Så blir det spennende å se hva folk vil ha, sier hun og legger til:

– Jeg prøver å følge danserne uke etter uke for å se utviklingen deres og gleder meg over det. Så jeg nullstiller meg hver lørdag.

Dommerne har under denne sesongen mottatt kritikk for visse kommentarer de selv har sagt. Men det er ikke noe som plager Cleve, ifølge henne selv.

– Jeg tenker vi er profesjonelle og kommenterer det vi ser på dansegulvet, enten vi syntes det er bra eller dårlig. Det er vår jobb, forteller hun.

På spørsmål om hun blir å se i neste sesong av Skal vi danse, svarer hun kryptisk.

– Det får vi ta når denne sesongen er over, sier hun hemmelighetsfull.

Men selv om det populære TV-programmet nå blir tatt av skjermen har hun dog timeplanen full.

– Jeg har mange planer og mye jobb fremover, forteller hun.

– Men det skal bli godt med en helg fri, ler hun.

Foto: Thomas Andersen / TV 2

LES MER: Iselin Guttormsen deler fantastisk kjærlighetsbeskjed – etter Skal vi danse romansen: «vi er…»

Syntes du det er trist at sesongen nå er over?