Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix og TV 2 / Espen Solli / NTB Scanpix

Skal vi danse-Jan Tore gikk ned 20 kg – men én ting overrasket ham fullstendig

Tidligere ishockeyspiller og direktør for Vålerenga ishockey, Jan Tore Kjær, har allerede overrasket tv-seerne i årets Skal vi danse-sesong. Ikke bare har han i de to første programmene imponert med sine danseferdigheter, men man ser også en tydelig endring.

Kjær har gått ned i vekt. Han startet kampen mot kiloene for tre måneder siden, da han fikk vite at han skulle få være med i danseprogrammet.

Nå har han gått ned hele 20 kilo.

– Det går unna så det griner etter. Jeg håper jeg får være med lenge, for da runder jeg kanskje ti kilo til, forteller en fornøyd Kjær til TV 2.

Uventet forandring

Men én av endringene som fulgte vekttapet hadde han ikke ventet seg.

– Jeg spretter opp om morgenen. Jeg er blid og glad. Jeg merker det ekstremt på humøret. Livet er mye bedre, sier han med et stort smil.

Dette er noe kollegaene hans kan bekrefte. De mener han har blitt både mer seriøs og lystigere etter den utrolige vektnedgangen.

Nå håper Kjær at han får bli lenge i Skal vi danse, slik at han kan gå ned mer.

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Han skøyer også med at han har gått ned 17 kilo bare i ansiktet.

Forrige lørdag danset Jan Tore Kjær og Tone Jacobsen en rørende fin dans til ære for Kjærs datter, Jenny.

Jan Tore Kjær og Tone Jacobsen. Foto: TV 2 / Espen Solli / NTB Scanpix

For en utrolig imponerende vektnedgang! Og det er jo fantastisk at vektnedgangen har ført til at han spretter opp om morgenen og er blidere. Noen ganger kan vekt og helse ha mye å si for hvordan vi har det psykisk.

Del gjerne denne artikkelen videre slik at Jan Tore Kjærs vektreise kan inspirere andre! Jeg er sikker på det er mange der ute som gjerne vil lese om dette, og som kan trenge litt motivasjon. 

Gi Jan Tore Kjær en tommel opp hvis du synes han gjør en imponerende innsats!