Foto fv: Skjermdump/Facebook og Berit Roald / NTB scanpix

Stian Blipp og Helene Olafsens uvanlige forespørsel til alle: «Det er ikke tull…»

Programlederne Stian Blipp og Helene Olafsen kommer med en uvanlig forespørsel til den norske befolkningen.

Senkveld-programlederne la ut en 17 minutter lang video på Facebook torsdag formiddag, hvor de spør følgerne sine om de kan bo hos tilfeldige mennesker i sommer – men det er ikke bare snakk om de to.

«Vi har en idé for å hva vi skal gjøre til neste sesong. Vi er her for å spørre dere om vi kan få bo hos dere i sommer», sier Olafsen og Blipp i innlegget på Facebook og Instagram.

https://www.instagram.com/p/CBkj8P7ArJK/

Blipp forsikrer alle følgerne om at dette ikke er en spøk, og at det er snakk om langt flere enn han selv og medprogramlederen.

«Kan vi det? Det er ikke tull en gang. Det er helt på ekte. Kan vi få bo hos dere, en dag eller to i løpet av august. Fra cirka 20. august. Og det er en hake her, som gjør det litt kinking. Vi må ha med oss hele familien Olafsen og hele familien Blipp. Det vi si fire voksne, to barn, eller babyer egentlig», forklarer duoen.

Blipp meddeler over videoen at de mener at det norske folk er et varmt inkluderende land, som sier at «der det er hjerterom, er det husrom».

«Vi har lyst til å bevise det!»

Den herlige programleder-duoen gjør det klart at de er med på hva som helst. Alt fra toppturer, til hjelp med oppussing og spise eksperimentell mat.

Les også: Carola Häggkvist med trist beskjed: «Kjente panikken smyge…»

https://www.instagram.com/p/B_YOUI9Kpjp/

Er ikke dette et morsomt påfunn? Del denne artikkelen om dere kjenner noen som kunne tatt dem inn med åpne armer!