Foto: Instagram/trudedrevland og Knut Falch/SCANPIX

Trude Drevlands rørende minneord om Kjell Arne Totland: «Jeg vil alltid minnes…»

I går kom nyheten om at den kongehusekspert Kjell Arne Totland er død. Flere kjente har delt sine kondolanser og minneord om den kunnskapsrike og dyktige hoffreporteren. Politiker Trude Drevland delte i går kveld siden rørende minneord om hennes gode venn, Kjell Arne Totland.

Nyheten om kongehusekspert Kjell Arne Totlands død kom overraskende for det norske folk. Etter kun kort tids sykeleie sovnet Totland inn natt til onsdag, noe hans nevøer bekreftet overfor TV 2.

– Han sovnet stille inn i natt etter en tids sykeleie, fortalte nevøene Kjell-Richard Finnemann og Harald Joachim Finnemann til TV 2 i går.

Totland hadde enorm kunnskap om det norske og andre europeiske kongehus, og var en autoritet på feltet. Hans bortgang ryster en rekke personer, både journalister, kjendiser og profiler i TV-bransjen. I går kveld valgte Senkveld-programleder Stian Blipp å dele sine minneord. Det samme gjorde politiker og TV-profil Trude Drevland.

Rørende minneord

I et bildeinnlegg på Instagram valgte Trude Drevland å dele noen ord om sin gode venn Kjell Arne Totland. På bildet er Kjell Arne Totland, Trude Drevland og Fabian Stang. I teksten skriver Drevland følgende:

«Kjære Kjell Arne jeg vil savne deg og jeg vil alltid minnes en god venn,en herlig bergenser og en dyktig hoffreporter!! Ord blir fattige i dag! Fred over ditt minne❤️❤️».

Det er tydelig at Drevland og Totland har vært gode venner, og delt en rekke minner sammen. At Kjell Arne Totland vil bli savnet av sine gode venner og nærmeste familie er det ingen tvil om.

Foto: Knut Falch / SCANPIX

Vi kondolerer til Totlands nærmeste familie og gode venner ved å legge igjen et hjerte i kommentarfeltet. Vi minnes en dyktig og fantastisk mann, og hedrer Kjell Arne Totland som den unike mannen han var. Hvil i fred. ❤️