Foto: Instagram / Charlotte Hvide Smith

Truls Svendsens kjæreste, Charlotte, utsatt for massiv kritikk – slår tilbake med viktig beskjed som alle må se

I 2017 kom nyheten om at Truls Svendsen og Charlotte Hvide Smith hadde funnet kjærligheten.

Paret skal ha vært sammen siden 2016 og det var Truls selv som avslørte forholdet.

Det så han seg nødt til å gjøre etter at Dagbladet skrev en reportasje hvor de sa at komikeren var singel. Det stemte jo ikke, så Truls bestemte seg for å rydde opp.

Han tok til sosiale medier, hvor han la ut et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram.

I løpet av tiden sammen har kjærestene fått to små barn og er også nå lykkelige hytte-eiere!

Familielykken er definitivt komplett, og Charlotte deler flittig med sine følgere på Instagram om hverdagen med familien.

Hun er veldig åpen og deler ærlig og ufiltrert.

Det viser seg nå at det ikke har falt i god jord hos alle, og Charlotte har blitt utsatt for kritikk. Blant annet for å dele ting som for noen anses å være for personlig.

Det fine med sosiale medier er jo det at vi kan dele nøyaktig hva vi vil, og også velge det vi selv ser. Om noe er personlig eller ei er opp til den som legger det ut å bestemme.

Nå tar Charlotte et skikkelig oppgjør med kritikerne.

Deler langt innlegg

På sin Instagram har Charlotte delt et lang innlegg hvor hun forklarer seg om hvorfor hun bruker siden sin som hun gjør.

Hun deler også bilder som er eksempler på kritikken hun har mottatt som følge av sin åpenhet.

«Hei 👋🏻 Her er et innlegg om å dele, og om å mene.

Jeg har alltid vært en åpen person som har delt livets opp- og nedturer, og personlige erfaringer med de rundt meg. Det har har hatt en helt avgjørende innvirkning på mine vennskap, hvordan jeg ser på verden, hvordan jeg takler utfordringer og på min livskvalitet. Jeg mener det er store fordeler ved å dele og det er vel hovedgrunnen til at det føles riktig å ha en åpen konto på instagram.

Jeg tror at det, generelt sett, er veldig bra for ens psykiske helse å dele og å ha folk rundt seg som er åpne og ærlige.

Når det er sagt går det et skille mellom personlig og privat, spesiellt her på instagram. Jeg liker å være personlig da jeg synes det er fint å vise frem litt av mitt “fantastisk normale” liv – små opp og nedturer som kanskje noen kan kjenne seg litt igjen i. Jeg trives med å være personlig, men det finnes en grense hvor det går over i det private. Det private handler om det ingen andre har noe med. Grensen for hva som er privat er forskjellig for alle mennesker.

Siden jeg deler en del her på Instagram legger jeg også merke til hvor mye meninger folk har. Det er som regel ikke noe problem for meg da jeg har reflektert over det jeg legger ut på forhånd og er komfortabel med det, men jeg har noen tanker rundt akkurat det å mene noe om andre:

~ Det at man deler noe personlig betyr ikke at man nødvendigvis er interessert i andres meninger.
~ Dømmende meninger virker generelt sett ganske ødeleggende på en positiv delingskultur. Det gjør rett og slett at man får lyst til å dele mindre.
~ man får mye mer ro i sjela av å ikke være dømmende eller å ha så sterke meninger om andre. Det er rett og slett bare negative og slitsomme tanker og man kan spørre seg selv hvorfor man har dem i utgangspunktet!?

Som regel har man ikke nok informasjon til å mene eller dømme andres liv eller handlinger. Det er bedre å ha gode samtaler hvor man deler personlige erfaringer fremfor å ha bastante meninger om andre. Dine og mine og alle andres erfaringer rundt samme tema er antagelig ganske forskjellige, men kanskje man kan forstå og lære noe av hverandre, fremfor å dømme hverandre, om man deler❤️, » skriver Charlotte.

Dette er en ekstremt viktig beskjed.

Vi må prøve å lære hverandre å kjenne, og forstå, heller enn å dømme andres handlinger.

Det er mye vi ikke vet, om enhver person. Du er tøff, Charlotte, som deler denne meldingen. Håper så mange som mulig får med seg dette budskapet.

Del gjerne beskjeden med alle vennene dine!