Foto: Bjørn Erik Larsen / Scanpix

TV2s beskjed om Farmen Kjendis – etter ryktene om Dorthe Skappel

Den tidligere freestylekjøreren Tiril Sjåstad Cristiansen (27) overtok programlederrollen for «Farmen Kjendis» etter å ha vunnet da hun selv deltok i programmet i 2019.

Etter å ha ledet «Farmen Kjendis» i fire år meddelte 27-åringen i jula at hun ikke lenger skal lede programmet. Det betyr at den sesongen som nettopp rundet av ble hennes siste.

LES OGSÅ: Halvor Bakkes nye fremtidsbeskjed om Eventyrlig oppussing – som skaper reaksjoner

Christiansen uttalte den gangen at hun ville fokusere på familien, men at hun også hadde noen andre prosjekter på gang.

– Først og fremst skal jeg være mamma i permisjonstida, men jeg slutter ikke i «Farmen Kjendis» uten nye planer, sa hun til Se og Hør og la til:

– Jeg elsker å jobbe med TV, og har noen prosjekter som jeg jobber med, og som jeg regner med blir noe av, sier 27-åringen optimistisk.

LES OGSÅ: Trond Moi avslører ny karrierebeskjed – etter Farmen-seieren: «Håper at folk ser…»

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tiril Sjåstad Christiansen , farmen
Foto: Espen Solli/TV 2

Siden har det blitt spekulert rundt hvem som skal ta over rollen til Tiril.

Tirsdag denne uken kunne imidlertid Se og Hør avsløre hvem som sannsynligvis tar over som programleder for «Farmen Kjendis».

Bladet skrev at de har fått opplyst fra informert hold om at det er selveste TV2-dronninga Dorthe Skappel (60) som skal ta over.

TV 2 svarer på ryktene om Dorthe Skappel

Den nye angivelige «Farmen kjendis»-programlederen har lang fartstid i kanalen og er en av Norges mest populære TV-fjes.

Hun har også selv deltatt i realityserien.

Nå svarer kanalen selv på ryktene om Skappel

Pressesjef i TV, Jan Petter Dahl kan ikke bekrefte nyheten. Til Nettavisen informerer han at det ikke er signert noen ny kontrakt med en ny programleder.

– Det er hyggelig at det er interesse og spenning rundt hvem som skal ta over som programleder for «Farmen kjendis» etter Tiril Sjåstad Christiansen. Det eneste TV 2 kan bekrefte er at vi ikke har signert kontrakt med ny programleder ennå, sier pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl til Nettavisen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Hva synes du om at Skappel skal ta over «Farmen Kjendis»? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet og del denne artikkelen på Facebook.