Skjermdump: Instagram

Vår Staude deler den avdøde moren sine spesielle ord når man kjenner på motgangen: «Er det dritt…»

Vår Staude er en av Norges mest folkekjære programledere, som ofte deler fine bilder og tanker på sosiale medier, til alle følgerne sin store glede.

53-åringen har vært et kjent ansikt for det norske folk i en årrekke og har vært programleder på frokost-programmet «God morgen Norge» siden 2005.

Men Vår Staude opplever en merkelig tid for øyeblikket, akkurat som resten av den norske befolkningen. Takket være Covid-19, som også kalles koronaviruset, har hun mange råd og retningslinjer fra myndighetene og helsetjenesten hun må følge.

Man kan ikke reise på hytta, være med venner, eller mange familiemedlemmer på en gang, og flere innbyggere er permitterte.

Deler morens råd

For alle som føler de gjennomgår en tøff periode for øyeblikket, og merker at de har det tungt i denne koronakrisen – kanskje det kan være lurt å lese det Vår Staude skriver tirsdag ettermiddag.

Staude deler nemlig et råd fra Instagram-brukeren sin, som hun fikk av moren sin, som gikk bort i september 2019.

Rådet er kortfattet, men uten tvil verdt å prøve:

«Er det dritt, gå en tur og spark i løvet, lærte jeg av den kloke moren min. Oppoverbakker🏔 funker også fint. God tur, fine folk!!😁»

Et godt råd av den populære programlederen! Har du et råd du vil dele med oss i kommentarfeltet? Vi vil gjerne vite det.

Etter at moren til Vår Staude mistet livet 23. september 2019, delte hun mange innlegg på sosiale medier, hvor hun uttrykte sin store sorg til tapet av moren, men også sine varme og herlige ord om mammaen hennes.

Vi håper det hjalp henne med å få utløp for sorgen, og vi håper hun også vet at mange følte med henne og sendte varme tanker til henne i den tunge perioden.

Det var nok helt sikkert mange som fikk hjelp i form av disse innleggene med sine personlige kamper.

Les også: Erlend Elias med tankevekkende beskjed midt i koronakrisen

Nå synes jeg så mange som mulig skal sende hverandre en god trøsteklem i denne tunge tiden. Bruk kommentarfeltet under.