Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix og Instagram / Skjermdump

Vår Staude med trist oppdatering

Mandag kveld kom den profilerte programlederen Vår Staude med en trist beskjed. Moren hadde gått bort.

I tiden før dødsfallet hadde hun fortalt følgerne sine på Instagram at moren var syk, og at det var en tung tid. Da hun delte nyheten om dødsfallet ga Vår Staude sterkt uttrykk for at hun var i dyp sorg.

I dag deler hun en ny og trist oppdatering.

Ettersom Vår Staude er en profilert og populær programleder, er det mange som følger henne i sosiale medier. Som regel deler hun glimt fra hverdagen, innblikk i jobben og positive bilder og ord. Den siste tiden har innleggene hatt en litt annen tone.

Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Tung tid for programlederen

Først ga hun små hint om at ting var tungt, deretter åpnet hun opp og fortalte fans og følgere at moren, barnas bestemor, var syk. Man skjønte at det var alvorlig.

Heldigvis fant hun god støtte i de rundt seg, noe hun også fortalte følgerne.

«Kveldstur med bæreveggen. Når det røyner på som nå vet jeg ikke hva jeg hadde gjort uten Knut. Hjelper også bittelitt med bratt bakke og vakker solnedgang», skrev hun sammen med dette bildet:

Mistet moren

Så, mandag kveld, kom den triste beskjeden. Moren hadde gått bort.

«I dag døde den elskede, helt umistelige mammaen min. Det skulle ikke vært lov. Jeg lovet henne å være sterk og glad og tenke på alt det fine i livet. Det får bli en annen gang. Nå er det bare rom for tårer», skrev hun sammen med et bilde av seg selv og moren.

Ny oppdatering

Kommentarene begynte fort å renne inn. Det var mange som ville vise støtte og omsorg, blant annet alle kollegaene hennes i God Morgen Norge.

I dag deler hun et nytt og trist innlegg.

«Så trist. Tusen takk for all varme!» skriver Vår Staude sammen med et bilde som viser morens dødsannonse.

https://www.instagram.com/p/B21RkK8I4b9/

Også denne gangen ser kommentarene ut til å renne inn – mange vil fortsette å gi varme, kjærlighet og omsorg.

Nå synes jeg så mange som mulig skal legge igjen et hjerte i kommentarfeltet under, for å vise at vi støtter fantastiske Vår Staude. Det er ufattelig tungt å miste noen man er glad i – vi føler med deg.