Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Vår Staudes følsomme erkjennelse om det som skal skje nå får følgerne til å reagere: «Hvordan..»

Den folkekjære God morgen Norge-profilen Vår Staude, har et enormt talent for å få mennesker til å snakke og til å åpne opp.

Hun er heller ikke redd for å slippe andre inn eller å vise frem sine følelser: Vår Staude er en av de som deler åpent og ærlig med fans og følgere, via sosiale medier.

I september i fjor delte hun for eksempel et trist innlegg om at hun var i sorg fordi hun nettopp hadde mistet moren. Siden den gang har det dukket opp en rekke følsomme ord, bilder og innlegg i forbindelse med dødsfallet og følelsene knyttet til det.

Denne uken kom hun med et nytt, følsomt innlegg, og det hun skriver har fått mange av følgerne til å reagere: De kommer nå med tips, råd og fine kommentarer.

Også dette innlegget handler om moren.

Skal selge morens hus

«Moren min hadde elsket dette, at det spirer og gror i hagen hennes, at lønnetreet hun var så utrolig glad i snart strutter av liv, at fuglekassa er klar for å ta i mot årets leieboere. Hvordan vi skal klare å selge mors hus, det skjønner jeg ikke… ♥️», skriver Vår Staude sammen med bildene over.

Dette kommenterer følgerne

Det er mange som kjenner seg igjen i følelsene, og mange som har vært gjennom det samme. Mange av følgerne reagerte med en gang etter at Vår Staude hadde delt innlegget – og la igjen en hilsen. Noen kom med støttende ord, råd eller bare litt kjærlighet.

«Det går seg til uforståelig nå men livets gang. Ta vare på gode minner. God Påske fine du 🐣🐤❤️», skriver en.

«Men plassen i hjerte er der for bestandig ❤️ den kan inget salg røre ved 💪🏼», påpeker en annen.

«Det blir nok tøft ja, sikkert mange gode minner💞☀️», sier en.

En annen kommenterer: «Kjære minner er gode å ha med på veien videre💞»

Alle som har mistet noen vet hvor emosjonell og tøff tiden etter kan være – det er en vanskelig prosess å ta seg av praktiske ting som å selge huset eller kvitte seg med eiendeler.

Nå synes jeg vi skal sende vår støtte og omtanke til Vår Staude – og til alle andre som opplever noe lignende.

Legg igjen et hjerte i kommentarfeltet og del gjerne artikkelen videre.