Foto: Instagram

Vår Staudes hjerteskjærende ord: «Som vi savner ham»

Vår Staude er en av Norges absolutt mest folkekjære programledere. Det er enormt mange som setter pris på at hun står opp grytidlig for å servere oss frokost-TV, nesten hver eneste morgen.

Staude og de andre programlederne har fått mange fans og følgere på grunn av «God Morgen Norge», og får daglig mange kommentarer og hilsener via sosiale medier.

Og både Staude og de andre programlederne er alltid aktive på sosiale medier selv og holder følgerne sine oppdaterte hele tiden.

Mistet moren i høst

I høst gikk Staude gjennom en veldig tung tid, da hun mistet moren sin.

På dette tidspunktet delte hun mye følelser og tanker på sosiale medier, og hun fikk masse støtte fra omverdenen.

Mandag ettermiddag la den populære God Morgen Norge-programlederen ut et nytt innlegg på Instagram, som var preget av mange sterke ord.

«Den beste mannen»

Det er mange av innleggene hennes som har handlet om moren hennes det siste året, men denne gangen handler det om faren hennes.

«❤️Den beste mannen❤️ Hadde gitt alt for å kunne feire faren min i dag. Som vi savner ham! ❤️», er noe av det Staude skriver fra Instagram-profilen sin.

Det er tydelig mye sorg som forbindes med Staudes innlegg, men først og fremst masse kjærlighet.

Les også: Vår Staudes hjerteskjærende ord om moren: «Gjenforent med far»

Det er alltid tungt å tenke på de vi har mistet, men det kan også være veldig godt. Å tenke på dem man har elsket og fortsatt elsker. De man alltid kommer til å holde tette til hjertet, selv om de ikke er fysisk tilstede lenger.

Vi glemmer jo aldri dere. Vi savner dere, og dere betyr fortsatt så inderlig mye❤️