Foto: Instagram / Vår Staude / Skjermdump

Vår Staudes oppsiktsvekkende God morgen Norge-beskjed: «Sprøtt …»

Vår Staude har jobbet i God morgen Norge i en lang stund. Hun har blitt et kjent og populært fjes, og mange setter stor pris på å våkne opp til stemmen, de gode spørsmålene og engasjementet hennes.

I år hadde hun en lengre pause fra God morgen Norge, fordi hun var på innspillingen av 71 grader nord.

I perioden var Camilla Sagen vikar, og ledet morgensendingene sammen med det som er Vår Staudes faste makker, Peter Bubresko.

Vår Staude er populære også i sosiale medier, og med jevne mellomrom legger hun ut bilder og oppdateringer på Instagram. Hver gang hun gjør det, tikker det inn med meldinger, komplimenter og hilsener fra fansen.

Skal stå opp tidlig i jula

Nylig avslørte Vår Staude at det var hun, Wenche, Ane, Cathrine og Finn som skulle stå opp tidlig i jula, for å lede frokost-tv også da. Å jobbe i jula er noe de kjente God morgen Norge-profilere rullerer på. I år var det Vår Staudes tur.

Men dette er ikke den eneste God morgen Norge-beskjeden hun har delt på Instagram i det siste.

Denne uken kom hun med et oppsiktsvekkende innlegg!

Har jobbet i God morgen Norge i hele 15 år

Sammen med bildet over, skriver Vår Staude følgende:

«Det er helt sprøtt å tenke på, men nå har jeg jobbet i 15 år i God morgen Norge. Fortsatt gleder jeg meg til hver eneste sending og er det opp til meg, så tar jeg 15 år til! 💖Sees i morgen, håper jeg! #gmn #tv2 #drømmejobben«

15 år er ganske lenge, og for mange er det kanskje overraskende at hun har holdt på i så mange år?

I kommentarfeltet ser man i hvert fall tydelig at folk er takknemlige for at hun er en fast del av morgenrutinen deres, og alle håper at hun skal bli i 15 år til. Eller kanskje mer.

«Helt rått Vår, men de få gangene jeg har vært innom er det helt tydelig at du elsker jobben din, og at jobben din elsker deg🤩», skriver en.

«15 år til så klart❤️👍⭐️Du er god morgen Norge❣️Og den beste programlederen vi har❣️», kommenterer en annen.

«Du tar 20 og du! Fikser alt så lett for du har humør!!!❤️👏👌👍», skriver en tredje.

«Det var gledelig for oss seere😍👏», poengterer en annen.

Gratulerer så mye med å jobbet i God morgen Norge i hele 15 år, Vår! Vi setter så stor pris på jobben du gjør, og at vi får stå opp sammen med deg og starte dagen vår med din stemme.

Ønsker du at Vår Staude skal holde på i 15 år til? Trykk i så fall på deleknappen nå!

Og pass på at legger igjen et hjerte eller en tommel opp i kommentarfeltet, for å vise at du setter pris på denne fantastiske programlederen.