Vår Staudes viktige beskjed: «Det er så trist!»

Vår Staude er en av Norges mest folkekjære programledere. Det er veldig mange som setter pris på at hun står opp grytidlig for å servere oss god TV-underholdning, nesten hver eneste morgen.

Staude og de andre programlederne har fått mange fans og følgere på grunn av «God Morgen Norge», og får mange kommentarer og hilsener via sosiale medier daglig.

Og både Staude og de andre programlederne er alltid aktive på sosiale medier selv og holder følgerne sine oppdaterte hele tiden.

Vår Staude med viktig budskap

Torsdag deler 53-åringen en veldig viktig melding på Instagram, der hun blant annet skriver om at flertallet av mennesker som tar livet sitt i Norge er menn. Hun vil gjøre det hun kan for at alle skal forstå at det ligger styrke i å be om hjelp.

«Hei dere fine følgere! ♥️ Viktig melding: Ni menn tar livet sitt hver eneste uke. Nesten 500 av 700 selvmord hvert år i Norge begås av gutter og menn, og de færreste har snakket med en eneste en om at de ikke har det så bra. Det er så trist! Jeg vil gjerne gjøre mitt for at flere skjønner at det er styrke i det å be om hjelp. Jeg bryr meg! Snakk med meg hvis du vil – eller snakk med noen. Folk vil hjelpe! Tusen takk til Strongnotsilent som gjør en så kjempeviktig jobb og takk for at jeg får være med på kampanjen!», skriver Staude på Instagram.

Vår Staude er en av flere kjente profiler som samarbeider med kampanjen Strong Not Silent.

Kampanjen drives av Mental Helse og målet for kampanjen er å få folk til å bry seg, til å snakke om selvmord og selvmordstanker, til å snakke om vanskelige ting, ifølge Mental Helse sine hjemmesider.

Sliter du med for tiden og trenger noen å snakke med? Mental helse sine telefoner er åpne hele døgnet – deres telefonnummer er: 116 123