Foto: Tore Meek / NTB Scanpix

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard røper romantiske planer: «det er ting på gang»

Vendela Kirsebom (51) og Petter Pilgaard (38) deltok begge i «Farmen kjendis». I løpet av sesongen de var med sjarmerte de både tv-seerne og hverandre. Spekulasjonene var mange: De fleste følte på seg at det var romantikk på gang.

Det tok en stund før paret bekreftet det selv, men etter hvert kunne de altså avsløre at de hadde blitt kjærester.

Det kom også en tv-serie om deres forhold.

I tv-serien fikk man et innblikk i deres hverdag og forhold. Man fikk også vite at de bor hver for seg, men at de tilbringer mye tid sammen.

Vendela bor sammen med sine to døtre på Frogner, mens Petter bor alene i leilighet.

Nå avslører det populære paret at de har noen romantiske planer på gang.

Tar forholdet videre

Mandag kveld denne uken møtte Se og Hør paret og det var da de kunne røpe «hemmeligheten». De har endelig bestemt seg for å ta forholdet sitt ett steg videre.

– Vi har ikke blitt samboere ennå, selv om vi bor sammen veldig mye. Vi har hver våre leiligheter, men det er ting på gang. Vi jobber heftig med saken, så vi får se hva som skjer og om vi finner noe etter hvert, forteller Vendela til bladet.

Hun forteller også at de ønsker seg et sted som er stort nok til «alle» – paret ønsker å ha mye venner og familie på besøk.

Foto: Tore Meek / NTB scanpix

– Det er en drøm vi har. Foreløpig koser vi oss i hver vår leilighet. Vendela bor veldig mye hos meg, og hun har faktisk begynt å kalle det hjemmet sitt. Det er nok fordi du har innredet det, skyter Petter inn når Vendela snakker om parets planer.

Selv om paret trivdes godt på Farmen-gården, virker det som om de ønsker seg et sted i Oslo by. Tidligere i år fikk de dog prøve seg som «gårdseiere» igjen, noe som ble dokumentert på Vendelas Instagram:

Paret er ofte på arrangementer og «jobb» sammen, noe fansen setter stor pris på. I løpet av kort tid har paret blitt en vinnende duo som tar det norske folk med storm.

I videoen under kan du se intervjuet i sin helhet.

Utrolig hyggelig at Petter og Vendela har bestemt seg for å ta forholdet sitt litt videre. Gi paret en tommel opp hvis du synes de er herlige sammen!