Foto: Instagram / petterpilgaard

Vendela Kirsebom om den nye situasjonen med Petter Pilgaard

Etter flere år i rampelyset, deltakelser i realityprogram og med egen tv-serie, kunne Petter Pilgaard i helgen avsløre at han hadde fullført sin første uke på ny arbeidsplass.

Pilgaard møtte tidligere supermodell Vendela Kirsebom da begge deltok i Farmen kjendis i 2017. Duoen fant tonen, og senere avslørte de at de hadde blitt et par. Siden den gang har de fått egen tv-serie, flyttet sammen og blitt forlovet.

Mellom alt dette har vi også fulgt Petter Pilgaard på hans vei til drømmejobben, som anleggsmaskinfører.

Fredag kunne Vendela dele et bilde av sin forlovede som hadde kommet hjem etter første uken i ny jobb, hos Hadeland Maskindrift.

«Her kommer elsklingen hjem etter første uken på jobb hos @hadeland_maskindrift_as 👷‍♂️ Stolt av deg som følger drømmen din🥰 God helg🌸💜», skrev Vendela i innlegget.

Ifølge Oppland Arbeiderblad er Pilgaard i første omgang er ansatt på prøvetid i sommer, men at målet på sikt er fast ansettelse. I starten fungerer Pilgaard som «hjelpegutt», men skal etterhvert selv få kjøre gravemaskiner.

Vendela har besvart en kommentar på innlegget hvor hun skriver at han nå i starten hjelper til med å kjøre graver, klippe gress, tømme søppel og mye annet.