Foto: Lise Åserud / NTB scanpix (Innfelt: Instagram)

Vendela Kirseboms fantastiske beskjed til Petter Pilgaard: «Elskede mannen min…»

Vendela Kirsebom (53) og Petter Pilgaard (40) har i lang tid vært et av Norges største kjendispar siden de offentliggjorde forholdet sitt like etter at «Farmen Kjendis» var over tilbake i 2017.

Det var tydelig under innspillingen av programmet at de to hadde god kjemi, og etter mange rykter og spørsmål fra både venner og pressen valgte de å avsløre forholdet like etter at Farmen-eventyret var over på TV.

Milepæl for Pilgaard – fyller 40 år

Og i dag, den 20. februar fyller Petter Pilgaard 40 år. Det stor jubileet ble blant annet feiret på senga, da hans kjære Vendela vartet opp med kaffe og en kjempefin kake på senga.

Den sprudlende 40-åringen smiler bredt på Instagram-innlegget til forloveden, hvor kaken foran han har fire store lys.

«Gratulerer med dagen, elskede mannen min❤️🎉🥂🎂🍾», skriver Kirsebom i innlegget sitt.

Blitt samboere og forlovet seg

Forholdet til Vendela og Petter har utviklet seg steg for steg de siste årene. På grunn av deres popularitet har duoen valgt å lage programmet «Vendela + Petter», som følger dem rundt i hverdagen.

De har blant annet flyttet sammen i en luksusleilighet på 25 millioner kroner på Frogner i Oslo.

I november avslørte de den vidunderlige nyheten om at de har forlovet seg. Etter bildene fra Instagram å dømme, fridde Petter til sin kjære ved Bolders Beach i Sør-Afrika.

På ferietur i Asia

I romjulen dro Petter og Vendela til Mosvold Villa i Sri Lanka på en skikkelig drømmeferie.

Deres første innlegg derfra ble lagt ut for seks uker siden, og det så ut til at paret oppholdt seg i Sri Lanka i minst en måned.

Vendela skrev selv at de har reist dit for å feire forlovelsen deres, og kaller det for en «forlovelsestur».

Vi gleder oss veldig til bryllupet deres Vendela og Petter! OG gratulerer så mye med dagen til Petter! La oss alle gratulere han i kommentarfeltet!