Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Vendela og Petter med den fantastiske meldingen: «Endelig…»

Det er rundt to måneder siden stjerneparet Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (52) offentliggjorde at de har forlovet seg. Begge delte den gledelige nyheten til følgerne sine på Instagram.

De to ble et par like etter å ha deltatt på reality-programmet «Farmen Kjendis» i 2017. Det var enkelt å se at Pilgaard og Kirsebom fant tonen på programmet, noe de ikke klarte å holde skjult særlig lenge etter siste episode var over.

Siden den gang har paret holdt sammen i tykt og tynt. De har flyttet sammen og fått sitt eget TV-program Vendela + Petter.

I 2020 tar de steget videre for å gifte seg, men de har begynt nyåret med en annen nyhet. For nå befinner de seg nemlig i Sri Lanka på en helt spesiell reise, ifølge Kirsebom.

«Endelig tilbake til fantastiske Sri Lanka 🏄‍♀️🏄‍♂️☀️🇱🇰 Nyter forlovelsestur med Petter Pilgaard❤️💍», skriver Vendela Kirsebom fra Instagram-kontoen sin.

Rønneberg med melding til paret

Det herlige innlegget fra Vendela, som viser en idyllisk plass, med sol, hav, palmetrær og grønt gress har fått masse oppmerksomhet. TV-profilene Harald Rønneberg og Jan Thomas har blant annet kommentert venninnens innlegg.

«Ønsker dere et fortreffelig opphold på nydelige Mosvold Villa😃», skriver Harald Rønneberg.

Jan Thomas svarer med å hylle kjærligheten «❤️❤️❤️❤️❤️❤️», lyder det fra kjendisstylisten.

Vi er så glade for at dere to fant lykken, og håper dere koser dere masse på forlovelsesturen deres! La oss legge igjen et ❤️ i kommentarfeltet for å hylle kjærligheten.