Vendela og Petter snakker ut om forholdet

Åpner opp

Spekulasjonene dukket fort opp om det hadde blitt et par av Petter og Vendela, etter deltakelsen i Farmen kjendis. Det tok ikke altfor lang tid før de valgte å bekrefte at de hadde blitt kjærester. Så dukket dokuserien «Vendela + Petter» opp, og det norske folk fikk et innblikk i starten på parets forhold. De har hele tiden bodd hver for seg, men de har brukt mye tid sammen.

Nå har de også bestemt seg for å flytte inn sammen – de skal bli samboere. Denne prosessen er noe spente tv-seere kan få innblikk i, for nå kommer den nye sesongen av «Vendela + Petter» på TV 2.

I den forbindelse åpner paret også opp om ryktene, og forteller sannheten om sitt forhold.

Foto: Tore Meek / NTB scanpix

– Jeg er ikke gravid

I tillegg til at det har vært mange rykter om selve forholdet til Petter og Vendela, har det i det siste også florert rykter rundt en eventuell graviditet. Dette er noe som har blitt omtalt av blant annet Nettavisen, som skriver at det skal ha gått rykter om at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard venter barn.

Dette er noe Vendela kan avkrefte.

– Jeg har lagt på meg litt, men jeg er ikke gravid. Det er det som er greia, sier hun til TV 2.

Hun forteller samtidig at hun har tenkt at hun må begynne å trene igjen, når hun har hørt slike rykter. Petter Pilgaard er på sin side fast bestemt på at man må kose seg litt, og at det bare er bra med noen ekstra kilo. Han mener det er et tegn på at man nyter livet.

Blir Samboere

Selv om mange fremdeles tror det hele er et PR-stunt og selv om paret stadig må tåle negative kommentarer rundt deres forhold, fortsetter de å bekrefte og vise frem sin kjærlighet. Nå blir de også samboere – noe som forhåpentligvis vil få slutt på spekulasjonene. Det var i mars det ble offentliggjort at de hadde bestemt seg for å flytte sammen, og da uttalte Petter Pilgaard følgende:

– Vendela er den eneste som har vist meg hvor godt det er å elske noen, og forholdet vårt blir bare sterkere og sterkere for hver dag som går. Det er et eller annet hun gjør med meg, som jeg ikke trodde bodde i meg.

Og i forbindelse med at paret åpner opp om forholdet og ryktene, er Petter klar i talen når det kommer til de negative tilbakemeldingene de mottar:

– Det vakreste som kan skje mellom to mennesker, er at man er forelsket, og jeg skjønner ikke at folk kan kritisere det. Tydeligvis gjør folk det likevel, men jeg leser det ikke. Ikke alle synes det vi holder på med er kult, men vi kan ikke gjør alle til lags, sier han til TV 2.

Vendela sier seg enig, og mener man ikke kan bry seg om det. Hun uttaler at de vet hva de har og hva de vil, og at resten ikke spiller noen rolle.

Foto: TV 2 / Pressefoto

Viser frem kjærligheten på Instagram

Selv om turtelduene må tåle at ikke alle liker forholdet de har, har de også mange fans og følgere. Jevnlig oppdaterers Instagram-profilen til både Petter og Vendela. Der er de ikke redde for å vise frem forholdet og kjærligheten. Ofte dukker det opp både søte bilder og kjærlighetserklæringer!

Bildet over er et eksempel på nettopp det. Vendela la ut dette i forbindelse med kjærestens bursdag. «Gratulerer med dagen fineste fantastiske kjæresten min. Elsker deg», skrev hun sammen med fotografiet.

Og heldigvis fikk hun nærmere 5000 likerklikk!

Skal du følge med på den nye sesongen av «Vendela + Petter»? Bruk gjerne kommentarfeltet hvis du synes det skal bli spennende å se dem som samboere!

Og gi paret en stor tommel opp, hvis du er en av mange som synes de er flotte sammen. Kjærligheten er vakker og fortjener kun positive kommentarer!

Exit mobile version