Foto: Instagram

Vendela og Petters sommerhilsen fra ferieparadis

Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard storkoser seg på ferie i Tyrkia.

Nå sender de sommerhilsen til alle følgerne.

Vendela Kirsebom (52) og Petter Pilgaard (39) nyter late dager langs kysten i Tyrkia for øyeblikket. Det virker som om kjendisparet koser seg veldig på Vestkysten i Tyrkia, hvor det er meldt rundt 30 grader hele uken.

På Instagram har Vendela delt flere bilder fra ferien, men onsdag delte hun det første bildet med hennes kjæreste, programleder og moromann, Petter Pilgaard.

«God sommer til alle. Vi koser oss fortsatt noen dager til med sol, og god mat», skriver Vendela fra Instagram-brukeren sin. 52-åringen har tidligere delt flere bilder fra turene hennes til Tyrkia, hvor hun føler seg veldig hjemme. Særlig fordi hun er halvt tyrkisk.

For fem dager siden delte Vendela et bilde hvor hun skrev om sin avdøde far, som var tyrkisk. De to ble kjent med hverandre etter at NRK-programmet «Hva har du i bagasjen» sporet opp faren tilbake i 2012 og fortalte ham at han hadde et barn i Norge.

Vendela og faren, Ahmet Demir Özkal, delte flere øyeblikk det påfølgende året og hun følte at han var kjærlig, omsorgsfull og inkluderende. Men lykken sammen ble kortvarig da han gikk bort i 2013.

Vendela var veldig trist over å ha mistet faren sin, som hun nylig hadde fått et nært forhold til. Nå minnes hun ham på ferie i Tyrkia, sammen med mannen hun elsker.

Vendela har delt bilder av faren sin flere ganger på sosiale medier, hvor hun har skrevet varmende ord.

Ønsk det herlige paret god sommer i kommentarfeltet ❤️